Nimittäen tuo vein tulon miärä joka on taevaalta alas tullunna jo toesta kuukautta.

Ei ou montakkaa satteetonta päevee välissä ollunna, kun johannusuattona  kerta alotti losottoo. Jokapaekka alakkaa olla pelekkee vesivellii. Luulis talaven vesivarannot olevan kunnossa nyt, joka kopero ja kontto on vettä täynnä. On tämä: -ensin näytti jottei kessee tule, -sitten oli kuivoo, ei vettä tullut itkemälläkää, -sitten tuli kylymä ja halla, nyt sitten vesisatteet on viennä lähes viimesetki toeveet kesästä. Lämmintä on kyllä ollut vaen se kosttees on ihan älytön ja semmonen hautova tunkkanen ilima jotta vaekee on tämän astmaatikon hengitellä "happi loppuu ja hävettää".

Eilen piästin kameran vallolleen ja kävin kierroksen kuvvailemassa satteen runtelemmii kesäkukkii.IMG_3270.jpg

IMG_3272.jpg

IMG_3274.jpg

IMG_3275.jpg

IMG_3273.jpg

IMG_3278.jpg

IMG_3276.jpg

Näestä voes kyllä sannoo jotta "on kun satteenpieksämä lehmän paskaläjä" :)  vaen minkäs tälle mahtaa.

Sisä kukat on jota kuinkii kun olla pittää. paitsi nämä orgideat alakaa vaipuu lepotillaasa, kun kukat ollut jo helemikuulta lähtii. Kaksi näestä on jo levolle männyt.

IMG_3269.jpg

IMG_3268.jpg

IMG_3266.jpg

Tällä on jo männeellään kolomas kukkarypäs tänä kesänä,

IMG_3279.jpg

Kevväällä juurrutettu Kiinanruusuhi aujas nuppusa. Ensimmäinen nuppu ei jaksanna kokonaan auveta vaen tipahti. oli ilimeisesti vielä liian hento rimpula kukkimmaan.

IMG_3264.jpg

 

Käsityöt on tänäkesänä ollut vähän niin ja näen, liekkö vanahuus vae voimattommuus syynä, tiijä häntä.

Kohta puolin marjapuskat alakaa huuvella seurakseen, jos kykennöö siellä kuukkimmaan selekä paholaisen vaevolta yritteehän sitä pittää männä jos ei muuten niin pyörimällä vaekka, polovillaan kun ei pysty mänemään enempee kun kontatenkaan, leikattu polovi ei siitä tykkees.

Nyt taesi Amalian yllättee puheripuli, kun tuli näen pitkä stoori :)

Se on moikkis nyt ja toeste lissee.