Männöö ehkä vuosi, kaksi tai vielä usseempikkii, vaen kumminkkii eissähän se on!

Tuolla marja puskissa kuukkiissani tuli ajatus, -mitenhän näillekkii puskille tulloo käymmään, kun minun piä on kuukahtanna...kerreekö joku, vai taivaan linnut?  Paljohan niitä on kerätä, joten ei tarvii jäläki kasvun kinastella ossuuksistaan, kuhan kaikki puskat on jahka tuotossaan, josko vain ketä kiinostannoon tulla minun jäläkkeen kerreemmään.

Nyt oun tähän männessä kerännä punaset viinimarjat/herukat, joista lähti tänä vuotena osapuilleen 50 litroo marjoja siivottuna. Tuolla ovat pakasteen uumenissa vuottamassa päivee parempoo. Nyt sitten alakkaa mustiin vuoro ja niitä tulloo reilummin, kun punasta (siitä myöhemmin)....valtaosa mustalla.

Eipähän tuo sitten aikannaan liene minun harmini, keräsikö nuita sitten kukkaan, vaen kuhan vain hupajan tiällä ajatuksiani, kun tähän päevään männessä siellä ei juurikkaa ou muita näkynnä minkä ite pyllistelen. Kyllä ymmärrän, jottei kellää ou aikkookaan tänä mualiman kiireisenä aikana.

Katonpahan sitten joskus tulevaisuuvessa tuolla piliven reunalla tae sitten pellonperältä  - mikä kuhina käypi puskissa.

 

Kipasin korjailemassa nuita marjalitroja, kun sain viimeset punaset pakastimmee. Niin, jotta niitä on nyt siellä tarkalleen 55 litroo.