......jottain heilutan.....jos en - taikinahierintä, tae siivoosrättii, niin ainaskii neulepuikkoja sitten.

Misteehän tämäkkii johtunnoon, kun ei sua päivityksii tännekkää aikasiksi, -liekkö laiskuutta, aikkaan suamattommuutta, .... vae mitä sitten......luoja yksin tiettää vaen ei sano.

Viennöönkö sitten tämä talavenselän taetto kaikki mehut männessään, -jospa sitä virkkoosi tässä kuhan piästään sen traakisen helemikuun loppupuolelle. Sittenhän alakkaa jo aurinko näyttäättyy sillon tällön ja alakkaa tulla mielleen kevvään ja kesän suunnittelu ja laskenta .....mittee sitä laittas paikkaan jos toiseenki uutta, niin jos kukkaro/pankkitili sallii. Minulla se on ekana projekti listalla sen rakkaan-uskollisen kaverini Lucan hauta, joka pittää suaha halluumallani tavalla laitettuu kunttoon. Nyt siellä pallaa lähes ikkuinen tuli, elikkä joka ikinen iltapäivä oun viennä kynttilän lyhtyyn palamaan....ikävä on suuri ......laantuneenko koskkaan.

Ei hiivatti senttään,  -tuas mäni itkun puolelle ja aivo toiminta toppas tyystin, jotenka ei voi mittään muuta kun lopettoo lyhyveen, kun kananlennon, mutta palajan tuas kunhan jaksan sepustella jottain.

Hyviä viikonloppuja vain toivottelen, ken tiällä pyörähtännöön!