Ilimojen haltijahan suosi meijän retkipäivee, -oli kirkas aurinkoinen päivä ja lämminkii, liki kaksikymmentä astetta plussalla, joten ei kyllä mittään valittamista. 13-hengen voimin myö sinne suunnattiin nokkasa.

Keittokatos Suomulta

IMG_0778-normal.jpg

Halako yms. varastorakennus

IMG_0772-normal.jpg

Näkyminä peilikirkasta ja tyyntä Suomujärven pintaa vähän eri kohilta ja kulumilta

IMG_0774-normal.jpgIMG_0775-normal.jpg

Uimarantaa....

IMG_0777-normal.jpg

Hiekkarantaa siellä riittää ...."niin kauas kuin silmä siintää".

IMG_0776-normal.jpg

Järvihän jatkuu poukamien takana molemmille suunnille, vain kun oun huono koivistani tae oikkeemmin selästäni, en lähtennä kävelemmään (jos vaikka jalat pettännä).

Sauna on tuolla metän siimeksessä niemen takana rannassa sekkii. Käsittääkseni sitä saunoohi voipi lämmitellä, kun ja jos haluvaa ottoo löylyt Suomun retkellään.

Suomullahan on telttailu aluekkii ja on kyllä mahtavat paikat......siellä sielu, silmä ja mieli leppää katellessa/kierrellessä.

Kaikki on tehty viimestä myöten retkeläisii ajatellen, kuten tuo keittokatos -puuliesineen, astioitten tiskipaikka -likavesikoivonneen, -vessa naisille sekä miehille omapuoli, nuotiopaikka penkkilöineen (on kuvaki, jätin julukasemata, kun meijän retkuvetta kuvassa, enkä kysynnä lupia julukasta, joten en parempi jättee ommiin arkistoihin).

Tämmönen se meijän eilisen retkipaikkan lähipiiri oli, jossa käyttiin viimesyksynäkkii, mutta sillon oli semmonen tihkusatteinen ja kolokko päivä. Näkemistähän siinä on muutamien kilometrienpiässä ken voi kävellä enemmälti, kuten esim. savupirtti ja kidutuspuu .....minulta vain jiäpi ne näkemätä vaivojeni vuoksi.