Nyt se tuli valammiiksi Lumiruusuni :)

Tein kyllä tämän samanlaisen huivin jo vuosii sitten, josta kuva läksi tiältä kuutakiertävälle radalle vuodatuksen kuavuttuu. Lankana sillon oli Kitten Mohair ja vaalleemman sininen. Nyt lanka tässä on Rose Mohair petroolin värisenä.

-tässä luomus on pingotuksessa styroksilevyn ympärillä (minun pingotus levy, on muutes kätsä nupineulon kiinni)....kuvio erottuu hyvin kylläkii nurja puoli esillä.

IMG_0983.jpg

Lanka varastoni hupeni vähän reilulla 300 grammalla (eipä juuri huommoo). Mittoja tälle tuli, -ylälaita/halakasija (jos olis ympyrä) n. 240cm ja korkein kohta keskeltä n.105cm. Vähän vajoo kaksviikkonenhan tuossa viputellessa hurahti...välillä värkkäsin vähän muutakkii, kuten nuo edellisen päivityksen tekelleet ja kotihommeleita unohtamata :)

 IMG_0986.jpg

 

Mikähän tämäkii..... -piäpanta, eilen illalla mutastu, kun muuta ei puikoilla ollut. Langasta ei harmainta aavistusta mitä on, kun vyöte lähtennä teilletietymättömille ja onko sitä etes ollutkaan ennee langan minulle tullessa, kun taittaa olla niitä mualimalta/sukulaisilta tulleeta lankoja. Panta on ihan aikuusen kuuppaan mahtuva ;)

IMG_0987.jpg

Nyt on mietintä myssy jo kirreellä....mittee sitä seuraavaksi, kun vielä nuo hanget korkeet eikä ruajemuat pihassa vielä hoikotvilleen näkösällä. Enköhän minä jottain kehittele, kunhan hiplailen lankavarastojani.

Auringon kultoommii päivii, -ken tiällä ennee pyörähtännöön!