Hetki, tovi, tuokio on tuas männyt pällistellessä ja puikkoja heilutellessa tässä päivitysten välissä. Tänä uamuna laeton pigotukseen viimesimmän puikoilta puonneen...siitä sitten joskus myöhemmin kunhan suan siihen napit ja on täysin valamis. Jottain pientä murjon puikoilla viimeviikolla vaen jäivät kuvvoomata....mänivät jo mänöjään.

 

Näetä  ou innostunna väkeltämmään neulonnan tasapainoksi. Opettelluuhan tämä vielä on ja kun sattuu liika jäykkä/paksu paju niin ei taivu kunnolla tae poikki männöö jotta napsahtaa. Nyt onkii seuraavaksi tiekunta pajumehtään....loimipajuja on vielä yhteen kardijoon vaen kuvepajut loppu. Arvelin laettoo nuihin jouluvalot kuhan ensin suan niitä hankittuu, kun kaikki entiset on hajonneet (pallaat pätkissä).

Vähän ovat vintturassa, vain haittaakse;)

001-normal.jpg

Kuten kuvasta pilikistää, linnut hakkovvaa tuuletusikkunoihen hyönteisverkot hajalle, joten uusiks männööt nekkii kevväällä kaikki.

Ilimostahan se on aena ollut tapana huastella:)  Taetaa se talavi sittenkii tehä tulloosa, kun tänäuamuna oli pakkasennätys ainakkii meijän mitterissa 10,3 astetta. Lunta ei kyllä ou juuri nimeksikkää....ihan vähän vain valakosta sato viikonlopun aekkaan.

Nyt en kyllä keksi ennee mittään kiireellä kerrrottavvoo joten kait se pittää lopettoo tämä joutavan jauhanti ja tulla joskus uuvemman kerran, jos uutta ilimennöö, jotenka se on MORO nyt!