Lauantai ehtoota vain tiältä Amalian pirtistä! 

Saunassa on käyty, vain ei vielä paljussa, kun on nuo ihan mahottomat nietokset kualloo jos mielisi paljulle männä.....helepompi on kierrii lumihangessa.

Mitähän helekuttii ne nuo tiedotus välinneet toitottannoot nuista netti yhteyksistä, jotta niihen pitäs muka kattoo jo lähes koko Suomi. No niin onhan siinä se porssaan reikä, -lähes. Meillä on nyt kokkeiltu Telian- ja Saunalahen mokkuloita, vaen katinkontit, hijas kun mikä molemmat, kerkkii kahvit keitellä ja juuvakkii kunne piässöö minnekkään. Tämä DNA sentäs jeputtaa jollain tappoo, vaikka ei tämäkkää mikkää nopeuven huippu ou....välillä toimii jopa ihan suht koht nopsaanki.  Pitännöö tua mökki raahata seuraavalla sulalla tuonne mäenpiälle, jos sitten toimis, -niin jos nuapuri anttaa siihen luvan, on nimittäin heijän halameitaan.   Meillähän kun on semmonen tämä elinpaikka, jotta esim. televisiostakkaa ei näy ohjelmat iliman lautasantennii. Aiemmin oli antennit tuolla hiivatissa mäenpiällä ja kaapeli sieltä tänne alas, kunne hankittiin tuo lautanen katolle, joten on se tämä mualla elämä sitten mukavoo....vaikka en vaihtasi asunpaikkooni hinnasta en sitten mistään.

Neuloo väkeltännä oun jottain aikani kuluksi ja ajatusmualima on ihan sanosinko persiistä ollut viime päivinä, vain minkäs mahat.........

Anti olla, -männöö tuas synkkyyven puolelle, jotenka liennöön parasta panna pillit pussiin ja lähtee puikkoja viputtammaan.

Viikonloppuja vain ken tänne eksynnöön!