Elossa on selevitty juhannusjuhlista, kun pysyttiin kuivallamualla.    

Juhlittiin kylläkkii ihan isommalla porukalla juhannuspäivänä ja ihan samppa"kaljan"  suattelemana mummon nuorimmaisen nimijäisiä.  Pikku prinssi sai nimekseen: Tommi Jouko Olavi (Tapanin poika) Räty.   Sankari oli kiltti, ihana pieni kaveri, mutta eilen olikii sitten lähettävä Riihimäkeen, kotia kohti matkalle, vaen mummo elellee tiällä vuotellen Tommi- poikaa ja muitakkii lomalle mummolaan sitten  parin viikon kuluttuu.

Nyt on sitten jäläkipyykinpesun aika ihan sananmukasesti. Pyykkikatos täynnä eilisistä pyykeistä, kone laulaa uutta pestä, ja vielä on usseeta konneelissii pessuun mänössä, mutta "luojahan on aikoo luonna".

On se vaen ihan itellekkii ihmettelemisen paikka, -mitenpaljon nyt tämän juhannuksen aikkaan jakson ja pystyn tekemmään ja ahertammaan verraten vuosi taapäin. Sillon kun oli hyvä, jotta jakson tehä sapuskan, viijä lusikan ommaan suuhun ja käyvä vessassa. Se aorttan korjausleikkaus kyllä onnistu paremmin kuin nappiin.     

Tortaina tulloo vuosi siitä, kun puukko oli terotettu, saha ja kirves varattu  valammiiksi viittämmään Amalian rinnusta auki. 08,15 lähettin körryyttämmään kohti leikkaus-sallii jossa sitteen Amalialle annettiin roppia ja laitettiin nukkummaan prinssessan unta, sillä erolla etten suanna nukkuu niin pitkään kun se sadun prinssessa, vaen oli nousta "töihin".

Aenahan se on tapana ja tyylinä huastoo ilimostakkii.       Jotta kyllä se ilimojen herra suosi nyt juhannus ilimalla, kun ei enemppee uattona, kun juhannuksenakkaa satanna vettä, lukkuun ottamata muuvatta pientä ripssuu sillon nimijäisten aikoihin, joten siäkkii suosi ainaskii tiällä meijän kohilla..

Eikähän tuo nytkää vielä hullummalta näytä, sillä erolla vain,  jotta tuuli heiluttaa puita aika tavalla.

Oeskohan aika lopettoo tämä hulupatus, jotta että ihan perin juurin kyllästy lueskelemmaan näitä minun höpinöitäni, mutta nyt menoks jälleen.....tapaamisiin!

 

JK.  Minun  Palli- monninni oli jättänyt minulle jäähyväiset ja lähtenyt autuaimmille uimavesille. Löysin sen eilen illalla akvan lasilta kuolleena, kun menin pitämään iltaruokintaa ja katsomaan "ystävääni". Ikää en kyllä tiedä tuli akvan mukana reilu 2v sitten. Hyvää taivasmatkaa Palli-monnini!