TÄHÄN KUVAPLÄJJÄYKSSEEN TULLOO TEKSTI VÄHÄN JÄLESSÄ KUHA AMALIAN SUAN ISTUMMAAN KONNEELLEEN:) -Tintsku-kuvamanatseeri

 Voe vitsi, ....iiiiso puurokattila (15 litr.) porissoo Amalian puuhellalla kylän pikkujoulun aekkaan ja hierimellä (ihan omin käsin tehty) hämmentelen.

 Tiällä sitten näkkyy näetä muita haukkapaloja, mitä valamistelin kotona.

(Nämä piirakat oli muuten ihan ekat sitten kevään ennen leikkausta).

 Näen joulun jäläkkeen on ihan hyvä maistella kuvasta joulutorttuja;)...niitä pikkujoulujuttuja.

Nytpä hypättiinki jo muuhen säprääkseen. Väkeltelin tässä jo hui-hai sitten Sakun ja Topin "laakkaan" lämmintä, tämmöset kenkätossukat, jottei vaapit kylymä pakkasella mummon mussukoilta;).

Tiällä niitä hys,hys juttuja sillon syksyn aikana. Mummon Pinjalle omalla nimellä väkelletyt sukat.....

 ...ja lapaset sammoo sarjoo:)

 Tässä sitten Pinjan iso-siskon mummon-Jennan kaulaliina pitempee sorttii ja on raettoo ja rantuu vaekka muille jakkoo. (joulupakettiin pistin)

 Pinja kysy pikkujoulujen aikkaan: -"mummo millon sinä tiet minulle kaululiinan. No mummohan penko lankalootanpohjii ja löysi langan ja eikun puikot heilummaan, ....niin vaen tyttö sai kaulaliinan joulupaperriin mutastuna sukkiin ja lapasten seurana;)

 Nämä sukat on...

 mytistelty laatikkoon

 kustin mukkaan laetettavaksi.

 Suaja paljastakkoon sitten, kenen nimen ja osotteen piälle ränttäsin;)

Sitten Akvaariota ja kaloja.Tämän akvan sain joulun aikaan ja uimareina  Annun (Kultaneula) ristimät  Aada ja Sulevi kultakalat (sukupuolista ei kyllä tiettoo).

 Vaen komiat on kalat;)

Toisen akvan kuvvii nyt ei ou tällä kerttoo kuvamantseeri näköjään ottanna vaen onhan siitä ollut jo pitkin matkoo laeteltu (niin kun Jantta huutelloo niitä).

 

Tämä olikkii nyt sitten vähhään aekkaan viimesin päevitys. Nousen nimittään huommenna lännen junnaan kolokuttelemmaan. Kunhan palloon reissulta niin perästä kuuluu ja näkkyy.

Jotta hölökyn kölökyn ja pärjäilkeehän pakkasen kourissa!