-omaksi iloksi ja toisten kiusaksi on tuas höpistävä jottain.

Se kun tahtoo tämä aeka männä välillä vähän pitkäksi ja turhaantunneeksi yksin istuu möllöttäässä, eikä justi jatkuvvaan tuokaa neulominen huvita 24 tunttii vuorokauvessa, (- nukkumisaeka n. 7-8 tunttii), vaekka aikapaljohan minä aekkooni kulutankii puikkoja kilikuttaan.

Tämä räkätauti ja köhä on kylläsitkeetä luattuu, kun on tainna pessiintyy ihan kottiisa minnuun....EI vaen höllee otettaan, vaekka oun kohta pistellyt poskeeni viikon antibiottikuurin. Lökä lenttää vaen tuutintäyveltä ja piä on iltapäivästä jo kippeenä/koskkoo, korvat humissoo, jotta sekkii vähänen kuulo heikennä entisestään, -mikä lie häntä ollukkaan entisten rumpsujen jäleltä.

Tulis se kevät ja kesä niin piäsishän tuonne pihalle ruatelemmaan ja aekkoosa tappammaan kuleksisin kahtelisin vaekka myyriin tekemmii multakekoja tuolla pellolla/pehkomualla.  Nyt kun siellä ei ou kun hankee ja liukasta, jotta aina suapi olla varullaan ja  kieli keskellä suuta pyssyykseen pystyssä, joten pelottaa kävellessä millon rojahtaa nurin ja jos vielä hyvä tuuri sattuu, männöö luita poikki, niin tuaspa sitä rojotellaan niitä paikkaalemassa ja sehän viepi tuas hyvvee "työ aekkoo".

Vaekka eipähän tuosta kevväästä ou vielä tiettookaan, kun viimevuorokausina on vaen lunta lissäillyt.....onhan se tietysti vanahan lumen surma, kun uutta sattaa piälle.

Nyt junttas aevon rippeet jummiin ja tekstii ei tule sitten ei kirvveelläkkää vestämällä.....tulen sitten toeste uuvestaan ja kunhan se kuvan laettaja parannoo taavistaan, niin laetatan kuvajaissii viimesimmistä tekelleistäni tänne.

Nyt vaen hyvvee sunnuntaesta päevän jatkoo........-tämä ämmä lähtöö tuas neulommaan, niin tae jottain muuta toljailemmaan.