Pittää tässä jottain hupajoo tännekkii aikasa kuluksi, nyt kun tässä yksinäni toljotan, eikä huvita oikkeen mikkään.

Aika on männyt ruattaassa yhtä sun toista, kun kesä tulla tupsahti ihan ilimanaikojaan, jottei osanna arvatakkaa äetienpäivänä olevan jo koivuloissa lehet ja jiät järvistä/lampiloista tipotiessään tiällä meijän korkkeevella. Lämmintäkii on jo ollut ihan mukavasti viikko sotalla, paitsi viimeyöhän tuo oli aika kolokko ollunna. Nosteltiin ukon kansa illalla jo hyvissä aejon kukkapurkit (joissa vihreetä töröttää näkösällä) sisälle. Pittää vaen toevoo jottei ennee tulis kovvii kylymii, jottei marjojen kukinnot kylymäsi.

Tämä ihannuus löyty kiärön sisästä, jonka sain tuossa vapun uattona kaukaiselta nettiystävältäni. Oli muuten ihan huluvattoman hauska tappoominen ja rattosasti ilta hurahti rupatellessa ....jotta KIITOS! - teille asian osaset.

IMG_1388.jpg

Tässä on minun äitienpäivä kukkat.

IMG_1403.jpg

Lähikuva

IMG_1412.jpg

Nappasin kuvan yhestä kukasta ;)

IMG_1409.jpg

ja kevään ensikukkijoita omasta pihasta.

-sinivuokot

IMG_1396.jpg

yksi laji esikoista

IMG_1401.jpg

-yksittäisii narssissija

IMG_1413.jpgIMG_1414.jpgIMG_1415.jpg

 

Neule on hittaasti valamistuvoo sorttii tälläkertoo, vain kyllä se ehken sykssyyn männessä valamiiks tulloo, jos lie elinpäivii Amalialla sen verta tähellä :)

Ylleesesti ottain kunto on kyllä Amalialta männyt hurjasti alaspäin viimekessäänverraten ja nivussii kivistellöö alinommaan millon mistäkkii vaen sisulla eteenpäin.....periksi en hevillä anna vielä ainakkaan tänä kesänä :)

Molskis ja loiskis seuraavaan kertaan......nyt ajatus juoksu jumittu.