....ja rätti räiskinnä.   Oun niätten pitännä siivousta huushollissa jo taisi olla peräti kolomas päevä, -no minkäs voit, kun on kunto huono ja tätä siivottavvoo allookkii ihan kiitettävästi.....asun pinta-alaksi luvettavvoo 115 neliöö, jotenka siivous pinta-ala suht,koht iso.....vaen oli miten oli, -hiljoo hyvä tulloo.

Pällistelen tässä ihan iteksein, elikkäs yksiksein.....no niin tae onhan minulla 3-koiraa seurana (1-sisällä, 2- ulukoruokinnassa, eikun häkissä/tarhassa).   Ukko lähti reissunpiälle vuorostaan uamupäivästä (ihmeihen aika ei sinällään ohi).....joku tiällä kävijä varmaan hoksaa mittee tarkotan. Se kun se minun ukko on niinsanotusti kotirakas immeinen, jottei ihan hevillä lähe mihinkään muuvalle, jollei joku satu töihin kyselemmään----ja nyt se läksi ihan tuosta vain Tommi-poijan 1v-päiville 22pv. (nuorin meijän katraasta tähän männöön....niin niistä 11:ta).

Tästä tais tulla nyt tämmönen tynkä päivitys, kun ei sittenkään järki sano mittään.....takaraivossa vain takkoo.....-siivous, siivous, -vain jatkukoon huommenna ja sitähän riittää tässä huushollissa (keittiö loppuun,1-huone, pesutilat+sauna ja ns.varasto huone vielä sisätilossa) - ja viele on kaikki nuo "kesäyksiötkii"  läpi käytyvä.

Hei ....hiljoo hyvä tulloo!

Rauhaisaa viikonloppua toivottelen ja tietysti AURINGON PAISTETTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!