Niin, -tae Jantan ukko (vävy, munapitäjästä) ei viihtynnä ennee anopilla kylässä vaen ilimotti tuossa puolenpäevän jäläkkeen, jotta lähettäänkii ajelemmaan illankatvveessa Keski-Suommeen, ottaa nuppiin, kun oli kuitennii ajateltu, jotta olisivat aenaskii huommisseen, -VOE VILTTIHATTU!

Toinen patittava assii oli tässä Jantan kesäloma reissussa, kun nuo nuoret ei sitten ajattele nenneesä pitemmälle (oma perse aina tulessa). Ei sitten voija olla muutammoo päevvee mänemätä hunksiloihin ja hanksiloihin, joita tulloo ja männöö tämän tästä.  Jos nyt kerran vuotteen olisi Jantallakkii ollut mahollissuus olla vielä tiällä ensiviikon puolivälliin vaen, kun ei tyttö-R voinut jättee mänöjjään huksiloihin välliin (vaekka rahat kortilla muullon) ja olla kotimiehenä. Tuas siihen kulahtaa ainaskii ensikessään kunne Jantta piässöö mihinkää kotinurkistaan:(( ottaa niin pirusti kupollii ihan vaen Jantan puolesta!

 

Tulipahan tässä torstae suarnoo piettyy kerrakseen....ottakkoon nokkiisa, kuka halluu vae minun kanta ei tästä lipsu, -pitäs sitä miettii aina välillä sitäkkii sapuskan keittäjjee ja pyykinpessiitä, eikä vaen tuijottoo ommaan nappaan!