Ensinäkkii:

Hyvvee Piäsiäistä!

Kovin on pilivinen uamu ainakkii tiällä meijän korkkeeksilla ja luntakkii vielä ihan hiihtokeliksi asti. Sulloo ei näy muuta kun auratuilla aluveilla. Vaekka eipähän sitä sulloo ou ollut ennenkää tähän aekaan kevättä tiällä. 

Tässä se on vaen pyörittävä neljänseinän sisällä, kun ei piäse vielä tonkimmaan tuonne pihalle, -niin kukapas se kieltää mänemästä omalle pihallaan tonkimista, vaen kun ei tongittavoo muuta kun lumi ja sitä ei kiinosta tonkii, kukkapenkit ja -purnukat jos olis sulat niin johan sitä vinkuin mänisin, vaen kun ovat lumen alla, ...samaten kasvihuone kiinostas jo, vain jätettävä on tonkimiset vielä ajatus astteelle.

Kylillä en ou kuleksinna ennee vuosikaussiin jos ei ihan pakko ou ollut lähtee ja nyt varsinkaa en lähe tieten tahtoon kalastelemmaan sitä koronnoo jotta josko säilysin vielä sen kohtalolta.

Käsityönä on tulossa semmonen isompi juttu, niin se on vielä piiruverran kesken, vaen kyllä se valamistuu vaekkakii verkkaseen tahtii jotta !ihan kohta tulloo pläjäys siitä, vuotelkoohan vielä :)

Tässä on paripäivee männyt, etten sanosi helevetillisissä oloissa kiemurrellessa. Oli nääs semmonen kun paksunsuolen koetus vuorossa. Ensinäkii se tyhjennys litkun juon oli vähän ällöö 2litr. sitä litkuu ja muuta kirkista nestettä vähintäin toinen litra (muanantai iltapäivästä ensimmäinen 1+1 ja eilen heti uamusta toinen annos), eikä suanna sitten syyvä mittään. Eilen sitten oli se ite tuskien tuska: tähystys, vaen käyty on läpi ja jäläki seuraamuksii ei tullut ....ei minkkään moissii kivun tunteitakkaa. Kolomen vuojen piästä uusi koetus, jos elinpäevii sinne asti. 

No nytpä tässä onkii tätä sepustusta tiijoksi, jotta Amalia on vielä eläviin kirjolla ja suhtkohti entisessä voennissaan, jotkain katse kohti kessee.

Vielä kerran Hyvvee Piäsiäistä  ja hyvvee kevättä kaikille!