-onko se totta, ettei onnistu esim. kuvviin lattoominen tänne, kun joku valitti vuodatuksen tuas sorkkinneen asetuksii....kohtahan se nähhään jos minä onnistu niin sitten onnistuu toisetkii;)

Huonekukkii

Kukkia%20022-normal.jpgKukkia%20019-normal.jpg

Ulukkoo räpsittyjä

Kukkia%20004-normal.jpgKukkia%20018-normal.jpgKukkia%20010-normal.jpgKukkia%20001-normal.jpgKukkia%20002-normal.jpg

Grillikatokselta

Kukkia%20005-normal.jpg

Ihan samallatavallahan tuo toimi, kun aiemminkkii.

Näen se vain kesä männä hurahti ähkiissä ja puhkaassa, kun on jo alotettu syyskuu ja illat alakkaa pimetä -YÄK-sanon minä, ei yhtään mukava:(

Tässä oun ruatanna viimepäivät omenoihen sosseeksikeiton kansa.....ja sitähän riittää vielä pitkälle, kun nuita omenoita on niin tuhottomasti nuissa puissa.  Tännään kyllä mehumaija supattaa hellalla keitellä nuorimmaisen marjasatsii. Samalla keittelin karviaisista sosetta nuorimmalle.

Taijankii ruveta tulevaisuuvessa harrastammaan luonnosta parannusaineehen tekkoo;) -tännään tein ensimmäisen satsin pihkavoijetta karhunrasvasta ja kuusenpihkasta keitellen (koe erä;) ).

Perunakkii pittää jossain välissä koettoo kuokkii pois pellosta, vaikka ei vielä ihan tässä ja nyt, kun on niin lämmintä vielä ja eikä ou muuta säilytys paikkoo kun kuoppa ja sieltähän minä en niitä sua ennee haettuu pattaan pantavaksi.

Neuloo tuhertanna oun aena iltasin, vaen hittaasti valamistuu mittään, missä lie syy.....lienöönkö vielä puikkoon viputtaja kesälaitumilla;) ....jospa se sieltä palovvaa ilimoon kylymetessä ja iltoon pimetessä.