Auringon kultaamaa Pyhäinpäivää!

Mieli on kun peipposella, ---aurinko paistaa! 

  Vuottelen tässä millonka Saku ja Topi tulloo mummolaan pörpöttämmään. Niillä  on semmonen pörpötys piällä, kun männy mykittäät paikasta toisseen ja nyt sitten varsinnii riittää tutkimista, kun ei ou käynneet parriin viikkoon tutkailemassa mummolan huoneeta ja paikkoja.

Tännään ois sekkii vainajiin muistaminen, joten pittää jossaan vaiheessa käyvä viemässä muutama kynttilä tuonne lahentaakse hautausmualle niille jo pitkään olleille hoitohaudoille omaisten puolesta ja laittoo sinne muistelupaikalle omillennii ommaisille muutama tuikku palammaan, niin ja siellähän ne köllöttää ukonkii omaiset. Jotenka onhan sinne kaikkinneen sytyteltävä n.50 kynttillätä.

Pitännöön kohtpuolin lähtee laittammaa pottuja kiehummaan, kun arvelin tehä sapuskaksi semmosta pottumuussi kuorista lihapiirakkoo (uunipellillä). En oukkaa piiiitkään aikkaan sitä värkännä, vaen nyt Tintsku tässä joskus mainihti, jotta voisko äitee tehä semmosta...tottakait, ainahan minä pyri kaikkiin toiveet täyttämmään ja samallahan suan itekkii herkutella :)

Saku ja Topi tuli, joten on nyt mäntävä niitä vastaan.....palajan jahka tuas kerkkii.

    HEI, HEI  ja hyviä pyhättömän miehen päivän jatkoja.......Amalia lenttää nyt!