...dili, dili don....nalle parka vapisee dili, dili don.

Niinköön männöö ensi yökkii tuon vesisatteen/katon ruminan takkii ämmille (kuten tapana sannoo). Vettä kyllä tunttuu tulevan ihan kuatamalla.

  Viime yö mäni jo muutaman hullun tunnin yö unilla...sitä kun on omalla tavallaan hullu ja suapi kalloosa ajatuksen juoksuja toisesa perrään, niin johan uni suapi kyyvin ihan jonnekkii muuvalle kun minun sänkkyyn. Vaekka onhan se sanontana jotta nukkuu kuoltuusa sitten paremmin.

Onhan siinä hyväpuolesakkii, kun sattaa, niin ei piha hommat kärsi tuolla seinniin ulukopuolelle, vaen suapi alottoo puhtaalla omallatunnolla tuas sen perinpohjasen siivouksen Miisun lähettyy uutteen kottiin. Sehän on selevä jottei yhellä, ei kahella tai vielä kolomellakkaa kerralla sua kaikkii kissan tuommii allergisoivii nöyhtii pois, vain ainaskii vähemmäksi.

Tämä päivä on männyt ihan överiksi töitten osalta....ukko oli Tikkamäellä keuhkopolilla käymässä....sitä jännitin ja mietin...kävelin vain paikasta toisseen...mittee tuleman pittää...-piä tietymätön.!        Sieltä tuli.....Miisun pakkaas kamoineen ja kalusteineen auttoon ja tuas tien piälle viemmään Lehmoon vastaan tulevalle uuvelle emännälle ja vieläpä sammaan kyyttiin läksi Luca koirruus parturi reissulle Jakokoskelle nuapurin koira kaverinnaan...vilskettä ja vipinnee oli. Nyt on Luca tuas nii fiini ja fiksu koiruus jonkii aikkoo karvoosa puolesta ,kun ainahan se muuten on fiksu ja fiini.

 

Nyt vain hyvvee yötä ja niin poispäin....!