Niinpä niin Amaliakii palasi "mökilleen" jälleen eillen illalla.

Kuten tarkkasilimäsimmät ovat huomanneetkii tuolta Jantan blokista jotta siellähän sitä luurattiin kerran ja jälleen...vaen missees muuallakkaan minä lommailisinSilmänisku

Kävin kyllä palluu matkalla olleilemassa Riihimäellä pari yön seutuu poijan ja miniän riesanaHymy

Nyt kuhan suan tuas sitten sen manakerini vauhtiin, niin laitatan tekeleistäni kuvia tänne. On nimittäin lätkeemätä vielä ennen reissuun lähtöö Tarjalle (sukkaa pukkaa ja muutakin)lähettämäni palakinnon tapasen kuvakii tänne samon, kun Jantan toivomus palakinto, jonka toimitin henk koht perilleNauru  Väkellin minä reissatessanikii jottaan uutta, jotenka nekkii tulloo kehiin sitten samalla.

Nyt ois kaiketi syvennyttävä jälleen näehin koti hommiin, kun ossoos vaen jostaa ottoo kiinni ja tarttuu toimeen kahen viikon laiskottelun jäläkkeen. -No ensin tietysti akvan putsaukseen, kun on ihan hirvee viidakko kasvanna kasveista, jottei "sinttijä" niä juuri ollenkaan.

Tästä se tuas arkinen viikko alakaa joten Hyvvee viikon alakkuu vierailijoille!

 

Tulinkii takasi vielä sanomaan....

Kun tämä meittin suvun traakinen helemikuu on tuassen menneillään,vaekkakii jo nyt loppulaijollaan, mutta, mutta ei se vaen tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta edellisistä. Minun reissun aikana syntymäpäiväni uamuna tuli suruviesti, että 12pv:n iltana tätin poika (toinen ekaserkuista) on kuollut äkillisesti yötilalleen. Tällainen tämä helmikuu on meille, ei tiijä kenelle- ja mikä päivä on viimeinen. Perjantaina saatamme Erkki-serkun viimeiselle matkalleen. Lapsuus ajan leikit  jäävät ikuisiksi muistoiksi mieleen!

Olkoon iäisyysleposi rauhaisaa Erkki!