Tuakaa päivä ei nyt paljoo kummempi ilimojen suhteen, kun edellisetkää päevät, -no jaa olihan tässä päevässä siinä suhteessa poikkeusta, jotta EI vettä losottanna. Muutama lumihiutale kyllä leijaili ja pakkastakkii ihan sopivasti, vähän reilu 3astetta.
 Oli tämä päevä sinällään huikaisevan  HAUSKAN-KIVAN-HAUSKAAAA..... mummon pienet pojat kävi sitten ekaa kertaa mummon ja ukin luona syntymäsä jäläkeen ja mummo sai hyysätä niitten kanssa.....Voihan vitsi jotta pittää aina vaen olla kivaa niitten lastenlasten näkeminen, vaekka onkii monta,monta jo. Siinä tuntuu jotta itekii nuortuu muutamalla vuojella ...niin sisäisesti:))  ja tuntee ihtesäkkii jotenkii tärkkeeksi vielä, kun on sitä jälikikasvun jäläkikasvuu lähellä ja niitä suap katella silimästä sälimään ja höpistä niille.
Tämän on ehkä joillekkii vaekee ymmärrettävä, ..-mutta, mutta, --ne joilla itellä on jo lastenlapsii, ymmärtäät varmaan tämänkii minun sepustuksen, vaekka en taijakkaan kirjailijan taitoo.
 On kaet parempi lopetella, jottei tule ihan kirjoo kirjuteltuu:))   -jotenka viikon alakuja vaen kaikille tiältä sus rajan pinnasta!