Tehä vaikkapa päivitystä tuas tänne ja hutvata vaikka puuta heinee ja pello veräjii.

Alotinhan minä tässä päivänä muutamana kirjutella, vain sitten tuli jatkamiselle este, niin laiton sen kuuta kiertävälle radalle.

Kohta se Amalia parka jouttaa tuonne sohvan nurkkaan turjottammaan, kun on nuo kesä- ja syyshommat hoijeltu mirnaasseen. Perunat kuokin jo tuossa puolivälissä viikkoo pois pellosta, kukkapenkki hommat on kans suatettu loppuun, omenat kerättiin tännään uamupäivästä pois puista... huomenna alotan omenahillon keittämisen. Uuvesta kukkapenkistäni otin kuvan tännään, -laitan sitten tänne näkyville, kuhan se kuvamanatseeri kerkii avustammaan minnuu pölövästii. 

Neuloo tupertannakkii oun aina illankuluksi ja äsken tuossa suaton yhet sukat piätökseen. Onhan niitä tippunna puikoista jo 3-miesten ja 2-naisten sukat ja tässä aiemmin murjasin välillä yhet kynsikkäät, niistäkkii tulloo kuva tänne aikannaan. Ne kynsikkäät on  matkannee omistajallee ja toivottavasti kovassa käytössä jo.    Nyt sitten hyppee puikoille tuas tilatut kynsikkäät (jos käyt lukemassa tillooja/langan lähettänyt, ni ANTEEKSI viivästys, vain kun en ou kerinnä tekemmään vielä niitä).

Vielähän ne on nosteltava daalian ja joriininjuurakot pois patoloista ja purnukoista kuhan on halla käynnä napsimassa ne ensin ja ruusu, pisara ja pelarkoonia ruukut vietävä talavivarastoonennen pakkassii, jotta on ensikesänäkkii mitä katella, josko hyö mänis vielä ensitalavenkii ylite, kuten on männeet niin monista talavista.

Sienimetässä en ou ite käynnä kertookkaa tänä syyskesänä, vain onhan tuo tullu "makkoovan kissan suuhun hiiri" ....kolome 5-litran sankkoo on tähän männessä suolassa.

 Nyt taijan lopetella tuas tämän  höpötyksen ja lähtee puikkojen seurraan, se kun ei luoja laiskoja elätä.

 

Hölökyn, kölökyn ja hyvvee alakavvoo viikkoo, toivottavasti ilimojen haltiakkii suossii!