NauruOn se vaen kivvoo herätä uamulla poekkiin jokeltelu metelliin ja iäntähän lähtöö sopivasti, jotta...eipä ou "kuoleman" hiljastaHymy

 

Kuten jo otsikkokkii sannoo Amalia-mummolla on aurinko paistanna jo kaksi päevvee lakkoomata....ei taivaallinen aurinko, vaen nuo poikien naamat, ne kyllä korvoo auringon ja poistaa satteet ja synkkyyvet silimistä ja mielestä. Saku- ja Topi poika koisaa jo toista yötä yhtä soittoo mummolassa ja mummohan nauttii siitä täysin siemauksin. Pusujakkii on mummo suanna poskelle jos toiselle molemmilta poijilta, vaen ennen kaikkee Topi on kova pusu-poikaNauruTännään mummo ja ukki saikkii hoijella poikkii omine taetonneen ja kaikki mäni ihan hyvin (minkä nuorena oppii sen vanahana taitaa), kun äiskä ja iskä kävi Joenkaapungissa soppailemassa ja viettämässä kahenkeskistä aekoo sitten poikkii syntymän jäläkkeen.

Hiivatti soekkoon...tuasko se tuo kello tikittää tuolla asti iltoo, vae liekkö jo yötäkkii. Kae se on sitten kallistuttava tuonne sängyn pohjalle vuottelemmaan unen tulloo jotta uamulla herree poikkiin kansa vehtoomaan.

Hyvvee yötä, kaunniita unia...nukkukkee hyvin!