Se on morjens tuassen tiältä susirajan puolesta!

Susirajan ja susirajan, vaekka eipä nuista susiloista ou taenna tänätalavena olla isompii haettoja...ei aenakkaa korviini ou kanttaatunna havantoja niistä...onneks niin.!

Lunta on pikkuhiljoo hitvetellyt usseemman vuorokauven aekana. Ukko on suanna jyrätä lingolla pitkin kylänraittija jokapäevä.(tietystikkii vanahus-Zetor-raktorhan sitä linkoo vettää ja pyörittää).

Muuten, kuten otsikko jo kertooki....Amalialla on nyt ne lipakat menomonot ;). Kun meijän syrjäkylälle oli eksynnä jalakahoitaja. KIITOS KUULUU EX-KYLÄKAUPPIAALLE "Isotissiselle kaupanleskelle":)), joka on tosi toimen nainen yhessä jos toisessa ja hommasi nytkii jalakahoitajan käymmään tiällä syrjäkylällä. Amaliakkii kävi vuolettamassa niitä parkkinahkoja jalostaan. Hoitaja arveli minunkii jalosta tulevan vielä jalat, kuhan hoijellaa 1/2 vuojesta- vuotteen kovettummii pois ;). Eipähän niitä ou kyllä aekasemmin pahemmin vuoleksittukkaa kunnolla sitten minkä ite joskus rasvalla sipassu ja sillon-tällön raspilla kurraattanna pahimppii kohtii. Huhtikuussa kuulu jalakahoitaja tulevan seuraavan kerran....pittää katastella missee kunnossa ne menomonot sitten on, pittääkö ottoo uusiks.

Nyt kun vaen vielä liäkäri (kunnon semmonen) kävis omalla kylällä niin perusterveespalavelut olis OK. Entisellä kyläkaupalla on toiminnassa jo hieroja (nyt vielä viikonloppusin toistaseks), mutta kumminkii, jos paikkoo tae toista kolottaa ja arvelloo hierojan auttavan, siitä vaen aekkoo varroommaan, niin eiköhän kolotus lähe, kun kuppa töölöstä;).

Pittää lopettoo tämä lörpöttely ja lähtee sämpylätaekinan kimppuun ja ruapasta kulukkiissaan ryysyt konneesta  narulle!