Nyt kun omenateatteri suatettu loppuun tältä syksyltä on puikot alakanna vippasta vähän kiivaampaan tahtiin :)

Tässä tulosta, miesten villasukat kokkoo 41-42 (tilatut) .IMG_3033.jpg

 

Saku-poijan yösukat. Olikohan ja kolomannet vae neljännet nämä tehä hänelle, kun entiset männöö pieneksi Saku kyssyy aina, "voisko mummo tehä minulle isommat ne yö sukut" ;) ja ainahan mummo tekköö ne. Ne pittää olla kaikelleen vielä punaset aina. 

IMG_3036.jpg

 

Nyt viputan sitä toista "Römsöön" paitoo. Miehusta on jo tehty kainalloon asti ja hihat tulossa jotta siitä sitten aekannaan kuulluu ja näkkyy lissee.

Tillaas jono on kasvanna viime aekona ihan mukavasti neulottaville ja hyvä niin, -ei tarvihe tyhjän päeten viputto tehä laatikoihen täytöksi virttymmään tekelleettään.

Synkän näköstä on tuolla pihalla. Lämmintä kylläkkii vielä näin marraskuun aluksi meijän korkkeeksilla. Mittari näyttää +7,5 astetta ja mua viheriöi vielä, eli ei lunta näköpiirissä. Jossain vaiheessa rippas jo luntakkii muahan vaen se oli ja mäni.

Pitännöön lopetella tämä jonni joutaan rutvoominen ja lähtee ihan oikkeesti jottaan tekemmään josta jiäpi jottain näkyvvee tulostakkii :). Sehän se on se minun mottoni jotta pittää jiähän näkyvvee tulosta (siksi en luve mittään kirjoja tae muutakkaa ja sillon aikannaan en lenkkeillyt muuta kun hyöty liikuntana, -piätös pittää vielä yhäkkii NÄKYVVEE PITTÄÄ JÄLÄKEEN JIÄHÄ).

Palloon tuas linjalle jahka siltä tunttuu.

Synkän syksyn jatkoja minä vielä toevottelen!