Nämä viime viikot on rassanna Amalijoo pirun paljon, ei kuulu tipsutusta, eikä räksytystä, ei "illistä"  -minun rakas uskollinen ja ainoa ystävä ja kaveri on poissa lopullisesti....nukkuu ikiuntaan omassa korissaan peiteltynä, haudattuna .

-mutta elämän on jatkuttava niin pitkään, kun siihen on vielä mahollisuus.

Onhan sitä jottain hyppinnä puikoiltakkii pois ja uutta on tilalle tupsahtanna.

Tässä näitä tippuneita:

Pipo Pirkolle isolla tupsulla oli tilaustyötä ja läksi matkaan jo ennen joulua.....kuvan laatu vain vähän heikko, kun ite nappasin,....lankoo ja muitakkaa tietoja en kyllä valitettavasti muista.

  Tätä opettelin ja värkkäilin reissussa ollessani, -välillä pistäin kerälle koko hösselin tai vettäin langasta muutaman kerroksen verran, kun alussa haki värit paikkoosa ja sitten matkanvarrella virhe paholaissii tupsahti tielle, vain kun sisu ei petä työhi tuli lopulla valamiiksi ja tässä tulos. Pisin sivu tässä on 190senttii ja korkkeen kohta 90, jotta ihan hyvän kokonen huiviksi.

 

 

 

Meillä kurkki joulupukki vessanikkunasta sisälle.....minne lie nyt sitten männy, kun ei sitä ennee ou siellä näkynnä ennee muutammaan päivään.

 

Pittäähän se tämäkkii tölli esitellä, joka tulla rumisti tuossa muutamana syyspäivänä tuohon meijän pihhaan.......leikkimökki niille monille mommon pienille piipertäjille muun touhupaikan lisäksi

Hämärä on kuva eikä kuusen valotkaan ihmeemmin häikäse, vaikka pitäs olla.

 Nytpä lähen tästä tuonne puikkojen pariin ja toivottelen teille kanssa eläjäni vihdoin ja viimein .......

OIKEIN HYVÄÄ TÄTÄ LOPPU VUOTTA  2012!