Suunitelma on tältäviikolta täytetty ja huusholli on siivottu läpi lukkuunottamata tuota ns. varasto huonetta jonka piätin alunperin jättee suosiolla ensviikkoon. Nytpähän sitä jouttaakkii aina tasatahtiin siivoilemmaan, kun syksy on tullut ja marjat tallessa.

Neulepuikkoja on sitten ruvettava sitäkkii ahkeramppaan pitämmään hyvänä ja antoo niihen kilistä tiukemppaan tahtiin. Ompelukonettakkii pittää jossain vaiheessa kiusata, kun on vetoketjun ompelluu sun muuta  hommellii silläkkii saralla....kaikki on nurkassa pinossa vuottamassa turroojoo.

Huomenissa on sitten se tätini/kummini miehen suattaminen viimesseen leposijjaan Lieksassa. Muuten ei siinä sinällään mittään vain arka-parka jänishousu pelekkee tietystä syystä, vaen olokkoon se jännitys minun sisällä piilossa....iteppähän kärsin sielussani :(.

Assiissa taijettannoon männä jo kolomanteen, - vai monesko liekkii -oli miten oli.  Muanantaana pittää tehä kaikellee ihan Jojensuu reissu. Pittää käyvä hakemassa kaloja noihin akvoihisa...siis ihan vain luovuttajalta (ei osto). Mustatetroja 10 ja Tiikeribarpeija 9 on ainaskii jo luvassa/varattu ;). Onpaha Topille mitä katella mummolassa käyvessä eikä akvat huuva ihan tyhjyyttään.

Nyt liennöön aika lopettoo tuas tämä lörpöttely ja jos vaikka heiluttelisi sukkapuikkoja tovin ennen muata männöö (jos unta suapi sen huomisen arkkuutesa takkii)....no valavoo, jos ei nuku, sillähän siitä piässöö.

Syksystä viikonloppuu, -ensi viikkoon!