-nimittäin tämä nykynen kirjaantuminen tänne, liekkö vika minussa vai vuodatuksessa. Jouvun vaihtammaan sellainta viruksen takkii ja nyt tämän sellaamen kautta tänne kirjaantuminen on suorastaan taistelluu.

Niin tiällä oli mukamas kaippailtu Amalian höpinöitä, luvin vain tuolta kommenttiloista sen tapasta tekstii.

En minä ou unneettanna tätäkää lurittelu sivvuu, vain kuten jo edellisessä postaaksessani kirjuttelin muistaakseni Amalian ollevan vähän huonossa hapessa, joten on männyt vähän kuulostellessa mikä se olo millonnii on ja mikä se ruuvan mahasta viepi. No olo on nyt ollut jotensakkii kuosissaan, vain aika on männyt nuissa syyspuuhasteluissa aika tarkkaan ja sitten illan tultuu ei yksinkertasesti aivot sano yhtikäs mittään, vain lyöpi tyhjee.

Laitan tänne näitä minun kesän kukkii, vaikka ne on kyllä jo nuukahtanneet.

IMG_1949.jpg

IMG_1953.jpg

Tämä ruusu kaunokainen ei kunnolla piässyt kukkaan tämän ainaisen vesisatteen takkii.

IMG_1954.jpg

Tässä näitä näppitöitä alakuun ja niitä on tyttö kerännä joka viikonloppu jopa ämpäri tolokulla. Onpahan mistä talaven mittaan ottoo keittämisen jatkoksi.

IMG_1955.jpg

Nyt sitten on näihen söpötystä:.- oun jo lingonna mehuksi semmosella pienellä lingolla ja pittäähän sitä keittee hilloksikkii osa. Se hillo kun säilyy ihan huoneen lämmössä purkkiloissa, kun pakastimmiin (2 issoo arkkupakastinta ja 1 jiäkuapin alaosassa oleva kuappipakastin täynnä) ei kyllä paljoo sovi ennee mihinkää nuista.

jIMG_1969.jpgIMG_1970.jpg

Käsityöt on vähän kussu kintulle, kun ei kerkii näiltä ähviärinki hommilta ja toisaalta oun vähän rajottanna neulomista, jottei tuo pumppu rintani alla ei ala pahemmin lakkoilemmaan, jotta vähän kerralla ja paljon sanosko viikossa, -päivässä kun ei sua kuin muutaman kerroksen aekkaan.

Minä yritä nyt muistoo tiuhempaan tahtiin käyvä lurittelemassa tänne vaikka etes "päivee ja näkemmiin seuraavaan kerttaan"

Jotta heippodei tuas!