Kuvamanatseri kävi kylässä, Amalia ite lissäillöö sittä teksttii koha herevvää ja sormet toimmii;)

KIITOS MANATSERI!   Johan minä heräsin ja sormet toimii miten toimii:)

Murjon tässä päevänä muutamana tehä näetä pannun-(tai oli vaikka kattilan)alussii kahvipussiloista Katja-minniimelle;)  Yhtähän hiän taisi pyyvellä, vain anopin vintissä vipahti tuas, niin niitä synty kolomin kappallein (saludosta, juhlamokasta ja kultakatriinasta kustakkii yksi) :) 

 Tässä hämärtää mummon Jensku-tytän toiveesta tyhty pyräilijän paskeri ruskeesta (Jennan toive) 7-veikka langasta ja ohje löyttyy Kauneimmat käsityöt (syys-marraskuun 2009) lehestä....Jennan toiveen mukkaan. Puikot oli muistaakseni 6-pyöröpuikot, kun kaksinkertanen lanka.

 Näestä en sano sen enemppii, kun ajanviete tekelleitä langanjämistä. Nuo pitempivartiset on tehty: Novitan Pirta varsissa ja terät 7-veikkaa. Nuo kirjavaiset alotettu kärestä jottei lanka lopuhtasi kesken terän neulomisen, varrenhan voipi poikkasta langan loppumisseen. Lanka oli Raggsocksgarn nimistä ja muusta ei harmaanta aavistusta, kun vyötteessä kaikki kirjutettu vasemmalla kätösellä ja niitähän en tunnetustikkaa ossoo tavata.

 Jantan kaipaaksesta akva kuvatuksii. 

Tässä "Palli-monnin kirkko" ja huonokuntoset kasvit.....syytä en vaen tiijä moesseen:(.

 Oskari se tässä koettaa kamerroo pakkoon pyyhkii, vaekka millä opilla;)

 Yksi monneista (poikanen vielä) näytti imukuppiisa etulasissa.

 Palli-monnihan tunnetustikkii pysyttellöö "veissoomassa kirkossaan" sillon jos liikettä lähettyvillä.  Muita sinttijä siellä uiskentelloo kuparitetroja (vielä muutama), neontetroja, rubiinitetroja, yksi lyhtytetra ja yksi kiilakylki (muut viimemainituista siirtynneet jo rajan taa).