PINNA KIRREELLÄ,..poistu blokista,ellet halua lukea äkseerausta.                          Rintakivut liennööt sitten ommiin korviin välissä!   

Huuto... Nyt oun kyllä niin vihanen ja tulistunut, jotta kiukusta sihisen ja suhisen. Nyt minun pitäsi näitten rintakipujen takkii alottoo tuas tämä kaksikuukautta kestänyt rumpa uuvelleen, -ei hittovie minun voimat riitä ennee tässä tilantteessa kulukkee lääkäristä toisseen ja välillä vielä käyvä paikassa jos toisessa kokkeissa ja kuvissa, kun tiältä on matkoo ommaan terveyskeskukseen reilu 50km ja tikkamäelle 63km joten oun tullu siihen tulokseen jotta anti olla. Jos kuhtunnoot millon sinne Kuopioon niin harkihen sinnekkii männöö, ehtona on jo tässä vaeheessa jotta kutun pittää tulla tämän vuojen puolella. Joensuu sössi koko homman totaalisesti ihan persseelleen, kun ei ehtimätä laettanneet sitä lähetettä ja sittenkii vielä on puuttunna osa tutkimus papereista, joita Kuopio metättännä jäläkikätteen kissoon ja koiriin kansa. Voitte vaen kuvitella ottaako nyt Amalian pannuun,....verenpainekkii noussu  lukemmiin 149/99 tällähetkellä.
Arvelloot varmmaan ne nappulat niissä sairaaloissa, ettei tuosta vanahasta eläkeläis akasta ou yhteiskunnalle ennee verojen maksajoo, päin vaston kuluja, kun pittää pienintä mahollista eläkettä maksoo, niin ei kun laholle leppälauvalle ja myötävirttaan vaen mänemmään, niin loppuu riesa.

No tulihan tuassa tuas turttastuu, vaen kun hatuttaa niin vietävästi, jottei tunnu ommiin kuorriisa mahtuvan!!!