Nämä tumpelot tekasin tässä jo jokunen aeka sitten. Kuvatessa ei ollut sopivoo näppii mihin nykästä näitä joten, mikä lähinnä siihen survon ja kuten näkkyy, minun räpylään vähän pienet, joten pinkeelle veti tuon kuvion.

Lanka näissä on Novitan Nalle kukkaketo ja niistä monista Kielo. Puikot taisi olla numero 3.

001-normal.jpg

Tämä ripustus on tässä iliman kantajoosa, mutta.....

003-normal.jpg

tässä se on jo suanut täytettä sisälleen. Tiina kyseli äiteetä tekemään tämän tunikan jo toistamisseen (väritys oli vaal.punanen edellisessä.Se kuva tais vaen lähtee avaruuslennolle vuodatuksen nurin muksahtaassa).

004-normal.jpg

Lanka tässä on niinikkään Novitalta Huurre nimistä lankoo, puikot oli kierrepuikot numeroltaan 4 paitsi hihansuissa ja kauluksen alaku kierroksilla ensimmäisseen silimukoihen lissääkseen asti oli 3:sen kierrepuikot.

Tämä lanka on ohutta, mutta riittossoo....jos en nyt ihan viärin muista, niin tuohon tunikkaan nippanappa 300g ...taispa jiähä vielä vajjooksi.

Muutenhan minulle ei mittään erikoista, kuhan älämötän ja koetan pistee masennukselle hanttiin, -se kun tahtoo suaha tuas yliotetta minusta. Välillä on ihan mittään aekkaan suamaton olotila, tuijotan vaen ikkunoista pihalle tae huoneen seinii uppoutunneena ommiin ajatuksiini......ahistaa....masentaa.

 

 

Lissee Kieloja 3.3

-illalla hyppäs toinenkii pari näistä "räpikkäistä" puikoilta.

Mänössä Sakun ja Topin räpylöiksi;)

001-normal.jpg