-alakukessee/kevätkessee, kun nuin koivikko ja nurmi vihottaa

IMG_1056.jpg

ja kukat kukkii

IMG_1060.jpg

mökin puolella jos toisellaa. Tämä etupihan kukkapenkki on tehty semmoseksi, jotta siinä on kokokesän (kevväästä-sykssyyn kukkivii) -nyt valakovuokot, esikot, narsissit ja jottain sinistä (en muista nimmee), sitten alottaa tulppaanit, kielot,kevät vuohenjuuri (+jottain muutakkii/muisti pätkii), seuraavana pionit, sittä liljat, kuunliljat ja hännänhuippuna syysleimut.

Nämä narskut on tuolta daaliapenkin reunalla takapihan puolella.

IMG_1069.jpg

Jottaanhan sitä pittää huiliaejalla olla hyppösissä värkättävänä ;)

Nämä on jo jonkii aekkoo olleet valamiina, -saman laeset kun edellisen postauksen sukat. Nämä vain numerroo-kahta pienemmät, elikkä 38-39 riippuu jalakoterän levveevestä. Lanka näessä on tiijossa, -Kotiväki merseroitu puuvilla, puikot taes olla numeroltaan 3. (entiset sukat mäni jo)

IMG_1049.jpg

Tässä sitten 1vuotiaan neuletakki Sara langasta.

IMG_1074.jpg

Nyt on käsityön teko hijastunna, kun on nuita ulukohommii ollut ja enkä minä kesällä muutenkaan ou niin intopinkkee käsitöihen tekijä, käkkelehin pihalla mielluummin, -tietysti aina pittää olla huluvatun vara tarosalla illanistujaisten ja saepäeviin varalle ja siinähän sitä silimukan huilitauvolla käyvessään aina murjassoo :) ....niitä huilitaukoja kun Amalian näköjään piettävä aina vaen tiuhempaan tahtiin, muuten jalat ei kanna ja selekä ei kestä.

Tännään alotin huushollin siivoomisen ja ikkunoitten pesun, huone päivässä, oun suunitelmani tehnyt, niin siinäpä se viikkon arkipäivät  vierähtää, jopa toistakkii, kunnes on koko huusholli läpi käyty.

Nyt toivottelen tiällä pyörähtänneille Hyvvee kesän alakkuu ja aurinkoisii kesäpäevii!