Varotuksen pläjäys ensiksikkii.........nyt suattaa Amalialta luiskahella tuas rumanpuolleessii sanoja, kun ottaa kaalliin.

Oun jo kuukauvenpäivät tuskaillut ja kinkanna tällä koivella....kävin arvauskeskuksessa lekurilla ja seuraavana päivänä röntkenniin piti vielä kurvata (matkan muistanetta reilu 50km) -aikkoo siitä jo 2-viikkoo. Nyt sitten tännään piti lekurin sieltä soitella kuviin tulosta ja soittihan se vain tunnin myöhässä (lie unneettanna kelloosa rukata talaviaikkaan).

Vain arvetkees vain diaknoosi....polovessani ei sitten mittään sanottavvoo muutosta,  hyvä niin, vain mistä perkkelleestä tämä tuska ja kipu sitten johtuu. Jatkuva kipu on koivessa ja jos kinkutan kävellä, rutina ja pauke kuulluu polovessa ja särky sanomaton. Lekuri anto vain hoito ohjeeksi.....pittää liikkuu enemmän jotta lihakset vahvistuu ja napata särkyyn Panagodia kitusiin....joo tiiän kyllä....vahvat särkylääkkeet viepi joksikkii aikkoo kipuja pois (oun napannut Panadoli extend 665 millistä jo kohta 7-vuotta vähintäin 2/päivässä selän kipuloihin). Mikä parasta tuosta Panagodista minnuu jo varotettiin apteekissa sen haittavaikutuksista, niin sitä kun latosin vielä 1-2tapua jopa 4 kert/päivä, joo voispa suattoo olla selevvee pässinlihhoo koko akka munuaisten-,maksan-, ym. suhteen jonkun aijan kuluttuu. 

En muuten helevetissä syö ainakkaan nuita myrkkyjä....puren hampaita yhteen ja mään, minkä mään, ennen kun lähen tuas ravvoommaan liäkäriltä toiselle tietentahtosesti lääkkeehen aiheuttammiin sairaaksiin takkii, se on kyllä päivänselevä assii. Makkuuttakkaat sitten lääketokkurassa, kun ei oma järki ennee sano vastaan.

Jotta tämönen tämä ebikriisi tästä kivusta ja särystä......no suaphanne tuas kotvasen vuotella kunne tölömähän valittelemmaan vaivojani jos ei nyt ihan hengenlähtö lähellä....minulta ei niinvain tyhjästä nyhetä vähässii euroja....tyhjän kun suapi hakemattakkii.

Heilutanpahan vaikka puikkoja tai koukkuu senkii aikkoo, minkä kulen ja istun arvauskeskuksessa....enemmän jäläkkee suan siten aikkaan.

 

Tässähän oli sitten pyhäinpäivän suarna, vain hyviä pyhiä teille!