Tännehän on tullut ihan uusi pohja..... Kiitos kuuluu tuas tietylle henkilölle, jolla on lupa käyvä vaihtelemassa ihan oman mieltymyksesä mukkaan pohjia ....minähän en vieläkkää ossoo sitä tehä ja mitäs minä hermojani sillä ennee rasittasin "sitä vartenhan seppähi pihit pittää jottei näpit pala" :)

 

Tämmönen siitä viime postauksen myttykasasta tuli esille :)  Malli tähän on Novitan 2008 kesä lehessä, vaikkakkii minä muutin mallii yläosaltaan korkkeemmaksi, jottei tuo minun "rinta vetoketju/leikkaus arpi" näkysi, kun arvelin tämän pittee ihan ite. Lanka on turkkilaista Aliza angoralankoo, elikkä ihan jottain muuta kun ohjeessa.

IMG_1348.jpg

Tässä se on ihan ihtesä lylleröisen piällä ;)

IMG_1344.jpg

Oli muuten mukava lanka neulloo, vaikka onkii ohkasta.

Pakkanenkii on hellittännä ainaskii välillä, -meijän mittarit näyttänneet tännään -5 astetta lähes koko päivän ja lumisaettahan se illalla luppaali tulevaksi. Eihän tuota kaipailis, lunta meinoon ennee, kun kova pakkanenhan teki jo tuhosa minkä sitten teki, kun ei ollut lunta suojana ....no ne nähhään sitten kevvään ja kesän tulttuu, jotta ei kannata niitä ruveta märehtimmään vielä.

No tässähän nämä jorinat oli tuas ....eikun puikkojen kimppuun aekoo kuluttammaan.