...ite ei taho pyssyy mukana ollenkaan. Ei varmmaan kerkii käpälät tavottoo muata joka mutkassa, on ollut semmosta vilskettä tämän syksyn meininki. Vaen eipähän ou tarvinna jiähä jonnijoutavvii piässään pähkäilemmään, on suanna piiiitkästä aikkoo viettee suht koht normaalii syksystä pimmeeveen aekkoo.

Amalia mummolla on ollut perjantaista asti Saku ja Topi järjestämässä elämmee ympärille (oli äiskä ja iskäkkii lauantain vastaesen yön). Viime yön poijat oli kaksistaan mummolassa yötä ja yön nukkuvat kun tukit...ei hippuloitu eikä kippuroitu, kun keran sain nukahtammaan tuossa jottain 21,30. Ensin oli tietty aiemmin illasta syöty iltapuurot ja sitten vielä "huikkopalaksi" mummon tekemmee lanttukukkoo (sekös olikkii poijista hyvvee). 6,34 kesäaikkoo poijat piätti nousta vinttoomaan ja kyllä ne jalat on läppässykkii sinne sun tänne. Käyttiin heittelemässä pihalla lenkkii ennen uamupäivän ruokailluu ja nytpä onkii sitten hyvä veillä nokossii kun on mahat syöty täyttään ja hörpätty mummon mehua palanpainikkeeksi, ...johan uni maistaa tuas.

Vielä tässä muutama aika männöö tätä hoppuu piellessä, kun on se Tintskun poppoon muuttoruljanssi vasta aluillaan tänne lähelle mummolloo (lähes huutomatkan piässä linnuntietä mitattuna).

Ne tavanommaiset neuleet on ollut huililla tämän viikonlopun, jostain kumman syystä ei ou pahemmin kerinnä niitä etes ajatella.    Se iiiisohko projekti on piirun verran (hakaset) kesken, malttoo vielä hetki kohta se vilahtaa tiällä.   Nyt on puikkoloissa Tommi-poitsun villaneulepuku, jo aika pitkällä mänössä.

Jahas, -jospa sitä lähtis seuraavvoo apetta valamistelemmaan poikain unniin aikana, niin ei piliperot pyöri jalossa.

Hyviä sunnuntai-ilta puolen jatkoja ja samaten marraskuun alakkuu!

Näkkyillään suuremmilla suorilla!