Tulin kertommaan nyt tästä meittin suvun traakisesta helmikuusta, josta oun niin monneen kertaan muistanna mainita ja kirjuttelun aihheen anto ajatus huomisista serkku-Erkin hautajaisista.

Tavallaan traakisuushan on alakanna jo minunkii laisen immeisen syntymällä helemikuussa -48, vaikka paljonhan ois mualima jiännä paitsi jos minnuukaa ei ois tiällä törppöölemässä ja kenties neljä rakasta lastani jiänyt synnyttämättäNauru

Nyt tässä on sitten katkosta muistissani välivuosina kunnes vuosi 2004 tulloo näine viimesine tapahtuminneen mukkaan. Sepä tuokii sitten jo paljon tapahtunutta mukkaan, -nimittäin nuorimman sisareni poika kuoli 27pv kyseistä kuuta -04 24v iässä. Ja seuraava vuosi helmikuu mänössä, -23pv...tuan blokin kirjuttelijoo viety pillit vinkuin Laitilasta Turkuu kohti tajuttomana,...tietämätä mikä ja missä vijalla (aivokalvontulehdus) 9vrk:tta vintti pimmee ja peri kertoo kuhtunneet ommaisii jotta lähön hetki käsillä,.....vaen eipä vielä ollut. Mänihän siinnä aikkoo kunne tolopilleen piäsi, vaen tässä ja nyt päevä-,viikko-,kuukausi- ja vuosi kerrallaan etteenpäen MENEVÄNMIELI! JA TIETYSTI KIITOLLISENA JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ!!!

Vuosi 2008 oli sitten äiti-Allin vuoro (77v). Katottiin lähtöö jo helemikuussa, vaen äitipä piätti männä sitten vielä seuraavalle kuulle 4.3 tuli sitten viimenen hetki, josta tavallaan olen ilonen kun olin hänen vierellään viimemetreihin saakka. Minulle on ollut heleppo hyväksyä äitin lähtö ja piäsy pois niistä tuskista.

Nyt sitten piästiinkii tähän kuluvaan kuuhun. Tämähän toi tosipaikan etteen tuas meijät, kun tuli sanoma, (13pv) 12pv Erkki-serkun (65v) ikiunneen nukkumisen ja huomiset hautajaiset.     Sisko-likka olikii jo kuukauven alussa sanonut ukolleen, "helemikuu alakaa ja ihan pelottaa lähtee kuukautta viettämmään mitä se tuopi tullessaan". no tässä sitä ollaan ja vielä pari päevee jälellä?!Otsan rypistys

TOIVOTTAVASTI TÄLLE VUOJELLE RIITTI tuas yksi!