Nyt minä vasta huomasin, jotta oma kukkanihan tuossa blogipohjassani lävöttää;) Miten pitkään lienöön jo siinnä ollunna, kunnekka aevonystyräni raksutti ja huomasin.

Nyt vihonkii liennöön tuas kiittämisen paekka Jantalle KIITOS ja KUMARRUS!

Marjapuskii oun kolunna ja niitä on käynnä kolluumassa yks jos toinenkii kun ommiin pakastimmiin ei mahu ennee ja vielä olisi kymmenkunta puskoo mustooviinimarjoo kerreemätä, vaen taettaa loput jiähä taivaan lintusten ja maan matosten ruuvaksi, kun ei mahu niin ei mahu ja mitä minä tyhjee niistä hamstroon, kun ei myö keritä kummiskaan ukon kansa kaikkii ahmimmaan kuppuusa ensikessään männessä. Nyt on kyllä tämän syksyn listalla vanahimppiin puskiin leikkaus kantoasteelle....männööhän pari-kolome vuotta kunnes ne on tutannossaan ja näin ollen ensikesänä vähän vähemmän kerreemistä.

Mehtään marjojen perrään en ou kallahtannakkaan, kun selekä ja koivet ei aina taho antoo kuleksii peltoloillakkaa tai tuvan lattioilla. Siellä metässä rämpiissä suattas tuuskahtuu turvalleen, kun jalaka puuttuu rissuun tae heinikkoon. Kyllähän sinne mänis vaen kun sieltä pitäs takasikkii tulla....ei ei, ei Amalia ennee piäse metässä minnekkään.

Ilimojahan on tänäkesänä piisanna ihan mukavasti eikä vesisateista ou ainaskaan meijän puolessa muata ollut riessoo....mielluummin kuivuus on kiusanna tänne asti. Nythän tuo on muutamana päevänä ropsaatellut vettä taivaalta....luonto on suanna pesun ja kasvit kosteutta.

Laetanpa tämän lurituksen loppuun muutaman kuvan tämän kesän kukistani.

Vanahoja ruusuja

004-normal.jpg

-tämän kevvään ruusu

002-normal.jpg

-yksi liljoistani

007-normal.jpg

        Jatkossa lisää  aina sillon tällön, kun kirjutuksen puhuri isköö, mutta nyt

Hyvvee alakanutta elokuuta ja uutta alakavoo viikkoo!