Eipä näytä heinäkuukkaan sen kummosemmalta kun edellisetkään tänä armonvuonna. Pilivessä olla möllöttää ja lämmintäkkii vain rapiat 14 astetta, ei hikkee ou tarvinna tänäkesänä vielä pyyhkii otaltaan....ei ou hellettä ollut,meijän korkkeuksilla on tainnut mittari näyttee +22 astetta enimmillään ja yöthi on ollut aika viileitä, siellä 5 ja 10 ast. välillä kieppunneet enimmäkseen, -vain ei kuiteskaan halloja.

Koipi näytää tältä nyt kaksi viikkoo sitten aletun sairaala reissun jäläkeen....antibiottii männöö vielä 9pv. asti.

Lakastuvvoo kukintoo ;)

IMG_1119.jpg

-pintanahkahi mänössä uusille .....nahkan luonti männeellään ;)

IMG_1120.jpg

 

Juhannus ruusutkii näyttää herreevän vihonviimen kukkimmaan, vaikka juhannus mänikii jo....parempi myöhhään, kun ei millonkaan ;)

IMG_1118.jpg

Kävin kasvihuonneellani sitomassa kasvijani ja kitkemässä rikkaruohot ja tältä siellä näyttää nyt.

IMG_1116.jpg

Kurkkujen puoli on vähän heikommassa "hapessa", kun kylyvin jo kahteen kertaan siemenet, vain katinkontit, eihän ne itänneet (kolome tainta niistä tuli) nyt siinä sitten on ostetut taimet kasvuusa alottelemassa.

IMG_1115.jpg

Mansikka parasta aikoo kukassa joten onpa kesä aikapaljon jälessä esim. 2013 oun tuonne päivittännä jo keränneeni 26 pv kesäkuuta kypsii mansikoita 3litr. sankon, nyt männöö varmaanni tämänkuun loppupuolelle, kunne minun muasta alakkaa suaha kerättäväksi asti. Kerkivvääpähän koipikkii toipuu paremmin.