Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Voe hitsi,-johan myrkyn lykkäs, kun oun omituinen koko akka:) Vaen jos pittää nyt eritellä muutama niin löytyy niitäkii: -ensinnäkii kukkelehin illalla valavoo, vaen uamusta en taho suaha ihtee sängystä ylös ja silimii auki en sitten millään...

2. Sitten minulla on semmonen pahe...-jos joku mieltä painaa en ossoo rauhottuu mihinkään vaen ravvoon paikasta toiseen ympäri huushollii...poukkoilen sinne tänne.

3. Minä en ou sitten ertyisen vilukissa, kuleksin kesät talavet piäosin paljain jaloin...siis iliman sukkii...polokasen talavellakkii paljaat käpälät kenkiin ja menoksi:) .Kävinpähän tässä taannoin keskellä parasta talavee(pakkasta 30) kyläkaupassa sortsit jalassa kintut paljaana. :))

4. Mikä hyvee minussa... tykkeen haasteellisista käsillä tekemisistä, -kaiken laisista käsillä tekemisistä.

5. Oun sitten mitä suuremmassa miärin kotikissa....tykkeen olla vain kotona....lukkuun ottamata tietysti lasteni luona vierailuja, niissä viihyn, kun suan olla kun kotonani.


Nyt oisi sitten sen jatkon vuoro, ...voe hitsi kun pittää olla vaekee miärätä vaen ne tietyt,kun niitä on niin monta, ..no annan jotka ensin tulloo mieleen (Jantan jätän poes,-sehän laettaa käet etteen):)
Siispä.
1.Usvametsän vanki
2. Hullunmylly
3. Puikot, lankaa ja minä
4. Sinisukan elämää
5.Opintoretki elämään

  KIITOS ja niijaaksen niksaus Sarastukselle! Jatkettu on jo:))