....joka puolella mustoo ja vettä sattoo losottaa.

Sanottaan jotta Suomen kesä on lyhyt ja vähä luminen, vaen niin taittaa olla talavikkii.   No oli miten oli se murina on tuas muristu ja sillä siisti.

Aivot on jiässä ja mieli on musta, piässäni hölskyy vain pullo kusta!

Oun opetellu uutta elämän tyyllii, ollut hiljoo ja hissukseen....vettäätymässä ommaan kuorreen. Parempi pittee mölyt mahassa, niin ei tule sanomista puolella jos toisella. En suuremmalti ou viimeaikona lörpöttännä tiällä blokissanikkaa, ...hillinnä himoni ja haluni. Niin vaikka aika hilijastahan tuo näyttää olevan toistenkii blokkailu, -lie sika kellistännä.

Neuloo tuhrustanna oun aikoo kuluttaassani ja miettiissäni kaiken moista. Yksi väkellys valamistu tässä päevänä muutamana ja seuraavat valamistumassa pikapuolin. Parina päivänä laulatin ievooni. Ensi viikolleppa onkii ajanvietettä valamistella kylän pikkujouluun (5 pv) purtavvoo ja naposteltavata. Reilun viikon piästä sitten näkkyy, -kestikö Amalian rahkeet, vae hajosko hujasen evväät.

Eiköhän tässä tuas ihan kyllälti ou tätä lätinnee tullut annettuu, joten Toivottelen vaen hyvvee pikuujoulujen aekkoo ja "ison"joulun vuottamista. Muistoohan olla kilttinä, jotta pukki tois muutakkii eikä vaen niitä risuja!

Nyt Amalia hiljennöö!