Juhannusyön auringon lasku ja nousu meijän perspektiivistä ....takapihan rappusilta kuvattu n. puolenyön maissa. Aurinko laskee ja nousee lähes samoilta jaloltaan. Otettu 23-24/6 välinen yö. Tässä  jolle kulle, -oliko Jantta, luppoomani kukkiva mansikkamuani juhannuksen uattona (ei mikkään selevä...,minun pieni kamerani ja vapisevat käteni).


Lucan hauta....nimilaatta puuttuu vielä:(


 Lumipallopensas tänäkin kesänä.


Pyykkipunkka jouttaa nykysin kasvammaan horsmaa, kun automaattikone tekköö pyykkääksen.


Kesä ei mittään iliman kukkii.....ja tässähän näetä jokunen tuusaEnsimmäinen pioni aukassu kukkasa.


  -lilja joka noussoo yhen pionipuskan keskeltä....eksynnä pionin istuksen aikaan sammaan kohtaan ja nythän minä en mää sitä sieltä tonkimmaan ja niinhän nuo sulassa sovussa tuossa kasvaat, mitä minä heitä erottelemmaan alakasin.


-ruusuja siellä.....

....ruusuja tiällä.


Tämä komistus pisara minun oli ihan pakko ostoo, kun kävin paikallisella kesäkukkapuutarhalla, oli se niin silimään sattuva.

 
Tässä esittelen etupihan kukkanurkkani....osittain kylläki vain on jiännä kuvaan.


-samasesta nurkasta amppelit


Mökin seinusta jatku vielä ja siinä samalla kukkapenkki. Kukista kyllä ei vielä kuki, kun tuo joku liljalaji aukasi kukkasa

 -ja sitten sitä mummolan lasten leikkitarhoo, aina ramppiksesta liukumäen kautta inkkaritelttaan ja tie jatkuu leikkimökille ja keinulle, vain kun mummon roppa ei taivu viuhahtammaan pikasesti ympäri kuvatakseen kokotanteren.

Kun kesä lämpenisi vielä, niin uima-allaskii vielä puuttuu kuvioista, mutta katellaan tuota tuonnemma, josko ilimat siihen puhallettas ja laitettas rypläävynti paikka vielä lapsille.

Jotta tämmöstä tuas meijän suunnalla.