Niin jotta elossa vieläkkii räpistelen, millon huonommin....millon paremmin.
Sain vain ajatuksen tuolla paljussa löhöttäissäni tulla tännekkii jottain lörpöttelemmään. Tuolla paljussa on sitten nyt ne kaikkeen mukavimmat aejat löhötellä näin lauantaa iltasin, kun on pimmee ja tähtinen taivas niinkun nytkii oli ....muuten kohtalaisen viilee ilima, vain se lämmin vesi siinä paljussa se on sitä mannaa vanaholle, vaivasille luille ja jäsenille.
No se siitä ja sen kestävvyyvestä.

Elämän tilanteeni on mitä on....yhtenä päivänä ajattelen: paskat minä murehtimmaan, vaen toisena päivänä suattaakkii olla sitten jo rankkoo ajatella seleviintymistä näistä tämän männeen kesän murheista ja elämän kiemuroista. Onneksi minulla on vielä joku ihana-hyvä ystävä, jota en sen paremmin tunne, en ies millonkaan ou nähnyt, nimmee mainihtemata....hiän soitteli minulle ottain puhelin numeroni seleville tiedustelun kautta.....sinä ite tiijät jos käyt tiällä, ketä tarkotan. Se puhelu anto minulle uskoo elämmään olevan minullakkii....KIITOS SINULLE!  Toinen hyvä elämän toivon antaja oli entinen työkolleekani, joka kävi juttelemassa nokatusten tässä jokunen aika sitten...KIITOS HÄNELLEKKII tuesta ja unneettamata sitä kolomatta minnuu montusta nostajjoo KIITOS SINULLEKKII....kettään en nimellä mainihe tietystä syystä, vaen hyö ite tiettää varmasti kenestä millonkii kirjutuksessani on kyse. Minä KIITÄN teitä vielä yhteisellä kiitoksellani....iliman teitä tuskin tässä kirjuttelisin nyt.

Neuloo väkeltännä oun jos jonkii verran millon hyvällä onnella ja millon tuas on pitännä langasta vettee, kun tekele on männyt päin prinkkalloo, vaen kuiteskii homma on ollut käynnissä koko ajan. Kuvviikkii on kamerassa, vain kun en ossoo latata niitä konneelleni.
Oliskoon joku niin viisas ja väkevä, joka tekisi ja lähettäsi minulle selekkeet ohjeet kirjallisena, niin saisin alakkoo hermoolla kuvatallennuksen kansa;).

Voihan hilipatihämmää tästähän tuli vaikka kuinka pitkä sepustus, vaikka alakujaan piti kehuman vain paljulillunttoo tälläkkii osastolla....-"oli männeeks" -sano mustalaispoikakkii kun piäsi taivaaseen;).

"-syksy saa, mutta minä en" (sukulaistani) Jaakko Teppoa mukaellen
Hyvvee syksyy, .....taivvaallinen vesi kyllä jo riittäs!JK. Aurinkoisen pilivettömän pyhäpäivän kunniiksi....nuo kukkakuvat on kesällissii omia härpäkkeitäni.