Nämä langat on nyt käytetty. Olleet jo vuosia tuolla kuapin uumenissa kätkettynä. Onhan sanonta "suutarin lapsilla ei ou kenkiä" ja näin on käynyt minullekkii, etten ou itelle suanut tehtyy juurikkaa mittään, no jaa, tuon korjoon, -tehnyt ou tietysti ihtee varten, vain kun joku on tykästynnä tekelleeseen, niin ou antanna männä. Tämän oun arvellut pittee itellä, jos se nyt näyttää minun tynnyrirunnakon piälle vähänkään olevan kuosissaan.

Kuva ei mikkään paras mahollinen, on vähän vinksallaan vinossa, vaen vinksallaanhan se on tekijäkkii jo ;).

IMG_0738-normal.jpg

                           

                         Omia kasvattija alottanneet kukinnan.IMG_0741-normal.jpg

IMG_0740-normal.jpg

Tämän ruusun tarina on semmonen: -ukko toi talavella 10 reilunkaupan leikkoruusuu syntymäpäivänäni (kuva helemikuun päivityksissä ruusukimpusta). Aekasa kun olivat maljakossa olleet alakovat nuukahella ja olin heittämässä roskiin, vaen tähän yhteen okssaan oli alakanna tulla uutta kasvunalakkuu, niin jätin sen töröttämmään maljakkoon ihan vain uteliaisuuttani miten tuon käypi, vaen annas ollakkaan siihenhän alako tulla juuren alut ja minähän tuikkasin sen multatörppöön. Kesän on ollut pihalla, kasvanna on ja nyt se aukassoo ensimmäistä kukkoo sitten uuven elämän jäläkkeen....annon sille nimenkii....Rakkauven ruusu :).

IMG_0739-normal.jpg

Suapi nähä männöökö tuo ruusu sitten talavesta yli, vae kuukahtaako kuolla.....aeka näyttää kuis sen käy, jos elossa pyssyy, niin siitä sitten kevväällä uutta tarinnoo tuas.....muistuttakkee, jos en ite muista.

Kaunis ja lämmin kesä on taakse jiänyttä elämmee ja syksyn synkkyys hiippii tulla. Viinimarja puskat oun suanna jo tyhjätyksi ja marjat pakastimmeen. Mehuttelen niitä sitten, kun pittää hellassa pittee tulta lämpimän takkii ja enkä millon kehtoo/tarvii uunnii lämmittee,  -entissii mehuja minulla on pakastimissa vielä piiiiiitkälle talaveen.

Vaen nyt lähen tästä tuota seuraavoo sätöstystä neulommaan.....katottaan mikä siitä sitten syntyykään, vae eikö mittään.