Siinä se on vielä pystyssä ja asuttuna talo, jossa oun kituseni aukassut ja parkuni piästännä ilimolle 70v sitten. Tuosta tikapuihen alta näkyvästä ikkunasta on päivänvalo ensikerran näkynnä silimiini.  Paikka oli minulle rakas vielä vuosii jopa muutaman kymmenenkii vuotta jäläkee syntymäni. Talo oli tätini-Huldan ja setäni-Veikon asuttama, -monta rakasta muistoo on kesiltä, joita vietin kummilassa/tätilässä/setälässä, -aina kun koulu loppu kevväällä täti ja setä haki meitä pentuja luokseen ja itkusilimin sieltä piti syksyllä lähtee kottiin. Nyt ei ou ennee sillä paikalla mittään rakennuksii tietojeni mukkaan, eikä ou setä-Veikkoo eikä täti-Hultoo, ei serkku-Erkkii, ei serkku-Leilloo, hyö ovat männeet enkelijoukkoihin jo kaikki, kuten serkut Liisa ja Pentti jo ennen minun syntymistäni.

Muistot on kyllä paikasta tallella ajatuksissani.

IMG_2082.jpg

Syksyllä emokukasta katkennut ja juurutettu kohtalonköynnös äety kukkimmaan, vaikka onkii aika raasun näkönen, talavella kun on se valonpuute kukilla.

IMG_2073.jpg

Neuleeta syntyy ihan verkkasseen tahtiin. Nämä neulon viimeviikolla ollessani hoitamassa Tiinan kuumeisii poikii. Lanka näissä on Novitan Nalle Kukkaketo ja niistä se Kielo, puikot muistaakseni n. 3

IMG_2086.jpg

Tämmöstä tuas tänne ja kovasti jo mieli halajaa kevväässee ja kessään, -vaikka kevät on ettäänperillä, kun kahtoo ikkunasta pihalle, lumikinosten näkymä muuttaa ajatusta.

Hyvvee huomista ystävänpäivee kuka tänne kurkannoon......vaikka kyllähän se ystävänpäivä on ihan joka päivä, jos vain ite tahottannoon. Minulle outta kaikki ystäviä vuojen jokainen päivä!