Ihan pirruuttani arvelin kokkeilla toimiiko tiällä vielä mikkään,,,,,no joo ainaskii kirjuttelu onnistuu, vain miten sitten käynnöön kun julukasun aika tulloo....hetken piästähän sen niänblush.

Kesäkkii on kohta puolliin tuas elettyy elämmee, jos tätä kärrikellii nyt kesäksi voipi sanoo. Ihan jokunen päivä on kesäsen lämmintä ollut, vaen vettä on kyllä tullut enemmän kun omiksi tarpeeks. Ei sitten koko sulana suvena ou tarvinna kaivovettä läträtä kukille enempee kun kasvihuoneelle....aina on vesivarastot ollut täynnä....on satteesta se hyvä puoli ollut. Niinpä sanottaanhan....-ei niin pahhoo, etteikö jottain hyvveekkismiley.

Käsityö puolella on ollunna vähän niinkun hiljasta kitkuttelluu, vaikka jottain oun illan katveessa värkkäillytkii langasta käsillä ja koukulla, vaen niistä sitten kuhan näkkyy pelittääkö tämä vuodatus ennee ollenkaan, vai vippoonko ihteni jonneki muuvalle vae enkö ennee jatka ollenkaan.....se on sitten pitemmän harkinnan tulostablush.
Lankoja oun ostellut vähän sieltä sun tiältä talaven varalle. Välillä tunttuu itestäkkii jotta ounko tullut oravaksi, joka hamstroo talavikätköjä, vaekka toisaalta pakko ostoo, kun halavalla suapi ja aika tavaran kaupihtoosmiley.

On tähän elämmään tämän kesän aikana minun kohilla tullut takkiin suunnalta jos toiselta, jotenka mieliala on ihan syvimmästä, jonne ei aurinko paista ei kuuna kullan kuultamana, mutta parempi pittee mölyt mahassa kun jatkoo pahhoo mieltään jakamalla niitä ajatuksijaancrying.

Mitenhän tuo lieneen, jos vaikka pikkuhiljoo lopettelisinkii tämän lörpötykseni, vaikka sekalaista tekstii tuntus tulevan loputtommiin, jotenka elokuista lauantaita ja viikonvaihetta!