Tapani mukkaan tähän konneelle tuas töpöstelin päiveeni alottelemmaan, jotenka hyvvee lauantaista uamuu vain!

Aika hiljaselta tunttuu alotella tätäkkii päivee, kun yksin toljottaa mökissään, ukko lähtennä kukaties jo mihin aikkaan uamusta  hirviin perrään . No -minkä nyt tuli ja puut (haapaa) pittää rätskettä  tuolla uunin uumenissa palaessaan. Laiton niätten valakiaa uuniin, kun mökki tuntuu jo näin syksystä viilenevän aika tavalla, jos ei sillon tällön pistä pököä pessään ja tulta perrään. Onpahan se sitten mukavampi istuu ja heilutella neulepuikkoja, kun on lämmintä tuvassa, niin ei sormet jäykisty.

Eilinen päivä hurahti kaupunkireissukka Jojensuussa. Matkalla käväsin Enossa luovuttamassa verta lapran tätien putkiloihin, (verikokeet ensiviikon  Tikkamäen reissua varten...kontrolli käynti leikkauksen tiimoilta) -suahan nähä ja kuulla mittee tuleman pittää. Huomautus muuten...en ou vuojen aikana puljanna liäkärien pakkeilla sitten viimesyksysen (olikohan loka vai marraskuu) Tikkamäellä tarkastuskäynnin jäläkkeen, jotta hyvin on pyyhkinnä.  

Perille kaupunkkiin ei ollut oikkeestaan juurikkaa muuten assiita, vaen optikon pakkeille on ollut jo hoi kotvasen minulla assiita, kun alako nämä kakkulat (joita iliman en tule ennee juttuun) männä semmoseksi jottei niä mittään ja silimissä on kova särky samaten piä nuppii jomottaa, tiirailemata kun ei tule juttuun. Olihan tuo näkö huonontunna sitten joulukuu 2005 jäläkkeen aikasta paljon (lukemmii en muista ennee), joten tehoja lissee niin kauko- kun lähiosioon. Harminpaikka  vain, kun ne maksaa niin paaaljon...pienet tulot, suuret mänöt, -vaen ei itku auta markkinoilla.

Alakuviikosta oli poika ja miniä sekä mummon kulta pikku-Tommi käymässä Riihimäeltä. Vain johan oli Tommi poika kasvanna ja paaaljon oli touhuja tarttunna mukaan kuukausien (4kk ikää) varrella. Kova oli yritys etteenpäin männöönkii, vain kun ei vielä kekannut mikä humpan juoni.

Nyt mars matkaan puita pessään ohimännen ja puikot heilummaan....sehän on tiettyy, -ettei luoja laiskoja elätä.

Palajan tuas sitten, kun siltä tuntuu!