Tämä ilimattoman mukava köhä ja räkätauti on sitten iskennä pesäsä minnuun. Kuukauven päivät on männyt köhhiissä rykkiissä ja nennee turistaassa, yhtenä päivänä vähemmän, vaen toisena sitäkkii enemmän on lökä lentännä. Liekkö nuita keuhkon retaleita ennee kovinkaa paljoo jälellä....lie liman  mukana suunkautta lentänneet jo nekkii pellolle. Tottuuvella sanottuna köhin ensin 3-viikkoo putkeen ja sitten oli viikon niinkun lievänä ennee, arvelin jo köhän selättänneeni vain paskan marjat .....nyt viikonloppuna kun iski niin jo oli leikki kaukana ja oksat pois suutarin joulukuusestakkii. Kävi jo ajatuksissa, jotta suattaapa kohtapuolin tuas kopunkerreejä kysellä, oli siks huono olotila eilen (5.3). nuppi oli jo siksi sekavan tuntunen. Tuummin sitten illalla ukolle, jotta "jos ei yön aikana olo yhtään kohene uamulla on yritettävä piästä jonnekkii päin liäkärin pakkeille, kun olo on nyt sitä luokkoo". Nukun köhin ja öhisin yön yli.

Tänä uamuna sitten soittelin ajanvarraukseen, ensin lähimpään terv.keskukseen, -no siellä oli jo kaikki tämän päivän ajat loppu. Soitin ommaan terv.keskukseen, vain sieltäkkii assiin kuultuu antovat sairaanhoitsulle ajan.....minähän mänin. Ommiin eppäälysteni perustteella ultrasi poskiontelot ja vasen ontelohan oli tulehtunna ja tukossa (kurkki se korvatkii, vain niissä ei vikkoo kummempoo, normmaalit ne kuten myös nielu).

Siihenpähän se tutkinta ja syynäily toppaskii sitten, tyttö kipitti lekurilta hakemmaan antibiotti reseptin iliman liäkärin minun näkemistä etes. Nyt sitten popsin pillerijä lärviini viikon verran 3/päivä ja kuulostelen mikä tulos.

Eipähän siinä mittään, -halavemmaksi tuli, ....lääkkeet makso vain vajoon 7euroo +pensat tämän 53km eestaa ajosta terkkeri maksuu kun ei männyt.

Jotta tämmöstä tälläkertoo;)