....josko onnistus näihen viimesimppiin reissussa ja kotona väkellettyjen blogiin laitto.

Nämä töllöset oli reissussa mänömatkan junatyönä. Lankana on se tuttu 7-veikkonen, puikot muistaakseni numeroltaan 3,25 ja malli samasta Novitalehestä kun aiemmin postatuissa pinkeissä sukissa. Koko näillä ehkä 38-39.

Ainahan pittää jottain olla puikoilla ja niin sitten murjon tämmöset edellisistä jiänneistä langoista ihan perus töllöset, joissa malli kehitty työn myötä, ala Amaliaa, koko näissä voi olla 39,40.

-välillä koukku vippasemmaan ja Tommi pojalle kevät/kesäpipoa kehiin. Metästettiin kaikki Katjuskan malli-ja ohjelehet eikä löytynnä mallii. Kahtelin netissä, vain kun oli outo,vieraskone, enhän minä löytännä ohjeellissii sieltäkkää. Yön yli hauvuteltuu tämmönen sitten synty. Lankana Novitan Miami, virkkuukoukku muistaakseni numeroltaan 3.5. Äiskä ja iskä valihti Tommin pipolle väriksi lähimmän "sammakon"vihreen (Tommin tekonimi sammakko). -siis malli tässäkkii alaa Amalia.

Nämä mitkä lie pitkävartiset kynsikkäät vai mitkä kopranlämmittimet, vain kuitenkii sovellin tuota sukan kuvioo nuihin varsiin ja selekämyksiin, kämmenpuolen tein 3oik, 2nuri.Sekun mikä mielleen juolahtaa, on yritettävä totteuttoo.

Toisen näistä murjon jo Riihimäellä ollessani valammiiksi ja toinen synty tulomatkalla junassa istuussa. Lanka on Novitan Nallee ja puikkoina ne yhet ja samat mukana olleet 3,25.  Nuo kuvaushetken kätöset kuulluu ihan aikuiselle eli Tinttaralle, vaikka sormiin perusteella vois kuvitella oleva ehkä pienemmänkii

-tuas jäi edellisestä jämiä senverran, jotta sain töllöset tehtyy. Näihin otin mallin sieltä Novitalehen sivuilta. Tuossa vielä toinen keskeneränen vain illalla hämärätunteina sekkii jo valamistu. Koko näillä liennöön 39-40 ja on muuten leveälestinen malli. Kantalapun tein kyllä tyypillistä sukalle kakasinkertasta, vaikka lehenohjeen mukkaan olis ollut yksinkertanen. Kärki näissä töllösissä piti piätellä silimukoimalla ommellen.

 Nyt ei sitten puikoilla tai koukulla ou mittään, jotenka on kiristettävä älynystyröitä ja mietittävä mitä seuraavaksi, kun on vilä hämärä/pimmee aikkoo illalla ja luntakkii muassa, jottei voi pihalla tonkkii. Eiköhän sitä jottain kehkeevy, kun penkkoo illan tullen lankavarastojaan.

Vain nyt siivouksen parriin VEK!

Aurinkoisen keväistä päivää ja pääsiäisviikonloppua!