Amalia tulee itse lisäämään tänne tekstiä kunhan kotiin palajaa, Tintsku kävi vain kuvan lisäämässä. Eli selityksiä kuvaan tulee myöhemmin:)                 

1974192.jpg

 Tintsku oli tintanna tuan minun kommeuven tänne,-Amaryllis alias Keikarinkukka. Nua kommeuvet on suatu edesmenneeltä äit-muorilta kun oli heittämässä mäkkeen sipulit ja minähän pelastin niihen "hengen". Tuo samanen sipuli teki viime joulun aikaan niin ikkään kaksi kukkavanaa (missä kukat nytki jo auki). Kesän viettivät ulukona. Ja mänin tässä aiemmin kahtommaan, mitä niille sipuleille kuuluu ja kas kummaa kukkavana nousemassa. Tietysti kiikutin sisälle ja tässä tulos. Nyt kohta aukee toiseen vanaan kukat ja ihme ja kumma toiseenkin sipuliin nousi kukkavana, ...väristä en tiijä vielä;mutta josko se Tintsku vielä jaksaa laittoo kuvan tänne niin,ehken näkyy sitten tulos aikannaan.

 Matkailu avarttaa ja oli muuten kiva reissata, -vaikkakii vaen Suomen rajojen sisällä ja ihka oman perheen riesana, jotenka KIITÄN TEITÄ LAPSUKAISET JA HEITTIN PERHEET ...mummolla oli mukavaa KIITOS!