Aikasa kun tekköö, purkkaa ja kerrii, lopulla onnistuukkii jottain aikkaan suammaan ja niin kävi minullekkii. Tinttara kyseli, josko mummo tekis poitsuille kevät hatut ja tässä tulosta.

Tässä poseraa Saku-poika hattu piän suojana Lanka oli Novitan Samosta ja koukku muistaakseni nummeroltaan 3. Mallii ja ohjettahan näissä ei tietenkään muuvalla, kun minun piässä kypsyvä aina purkamisen lomassa.

 

Topin hattu tehty Novitan Maiamista, kun ei tuo Samos lanka (vanahempoo varastoo, eikä valamisteta enää)  riittännä kahteen hattuun eikä suatu lissee.

Siinä se Topi poikaki poseraa ja ihan jopa totisena ja hattu luiskahtanna vähän silimille;)

.

 Nyt mänikii jo räpylä puolelle.

Tinttaran räpylät.....langan nimmee en kyllä valitettavasti muista, joku ulukolainen lanka minun muistin mukkaan tämä on ja puikot oli numeroltaan 2. Näitä on syntynnä jo toisetkii lilan värisevä, -niistä kuva myöhemmin. Langat molemmissa räpylöissä Tinttaran lankavarastosta

 

Yksi naisten virkattu lippis puuttuu kans kuvista vielä, joka on tässä kevvään tohinassa puonna koukulta, vain niistä sitten myöhemmin "munamiehen" suattelemana julukastaan. Vitasin niät minäkkii tehä sen vallan kuulun munamies hahmon.

 

Nyt on puikoilla lasten räpsyttlmet Tinttaran kummitytölle 6v,  oli heittännä kummille pyynnön semmosista ja kummihan jatko toivetta mummon suuntaan. Lankana niissä tuo sama yllä näkyvä punanen ja nyt puikot heilummaan muuten ei valamista tule;)