...Tosiaakin kaiken sen viime viikkosen jäläkeen yhäki mittään aikaan suamaton olo. Ei huvita tehä oikeestaan yhtää mitään ja jos yritäähi ni hapuiluksi mänöö. Nytki tuossa virkkasin sitä kolomatta verhoo ja kuis ollakkaa,  -syynäilin työtä vähän tarkemmin taakse päen, -niin eikö vain, langastahan piti vetee kolome kerrosta.Onpahan siinä hyvä pulikii...ei lanka ja työ lopu kesken.:)) Pönttö on ihan tyhjä ja ajatus missä sattuu. Jospa sitä vielä tästä lähtis joskus "käyntiin".
 Asiista toiseen ja ehkä kolomanteenki...Tiällä ilomantsin salomailla oli ihan suorastaan vesikeli tännään, vettä sato ja kattoloilta tuli lumet alas ettei enee ikkunoista ulos nähny. Piti alennella penkkoja lunta luuven, niin en minä tietenkään ollu luomassa  vaen tuo  työmyyrä aviosiippahan se meillä ne hommelit hoiteloo.
  Toivottavasti ei ensi lauantaina ou tämmönen loskakeli kun on ne äitin hautajaiset, ettei monot tulta iskis kävellessä siellä hautausmualla, kun on kummiski jonkin verran sitä kävelymatkoo  sinne isän, Seija-siskon ja  tulevalle äitin leposijolle.