Kyllä se tämäkkii päivä on ollut aikalailla synkee ilimanalaltaan. On ollut vaen hämärätuntien viettoo kokonainen päivä ja nyt jo mänössä kohti pimeyttä, vaikka aikarauta näyttääkii vartinylikolomee (15.15).
Yksinäistä päivee tässä oun viettännä kerran ja jälleen.....ukko on jossain Ilomansin salomailla (käsite iso alue) hirvikoirain haukkukokkeissa tuomaroimassa (voihan se olla lähelläkkii kukkukuusen juuressa kököttämässä)....tiijä ei miten myöhään männöönki hällä siellä hommassa........
No kävihän nuo mummoo moikkoomassa  poitsut, Saku ja Topi Tiina äiteen avustuksella, niin siinä vähän katkesi tämä yksinäisyyvessä möllötys;).

Pihallekkaa ei tie juurikkaan mieli männä käppäilemmään, kun piha on jiätikällä ja liukas, sinne suattas kompura koipi rumahtoo kuattuu ja jos vielä hyvä säkä kävis niin, koivet mänis alta ja luut rits-rats poikki, jotenka parempi pyssyy sisä tilossa ja pällistellä ikkunasta peilikirkasta pihhoo.

Neuletta oun yrittännä pikkuhiljoo jatkoo, vain kun aivot jekuttaan hittaammalla, niin välistä männöö langasta vetämisen puolelle, niin sekkään ei taho jatkoo jalakojaan alakuu pitemmälle, vain kaipa tuo joskus valamistunnoon ja puonnoon puikkoloilta. Ketuttaa vain ihtee niin mahottomasti, kun ei taho onnistuu ei sitten millään, vaikka pitäs olla ihan selevvee pässinlihhoo tuo kuvio, kun hihat jo mänössä, vaen kun ei niin ei.

Tänä lauvantaina ei Amalia löhötä paljussakkaan kun se paljun lämmittäjä on siellä huitsin salomailla, vain lötkötinhän minä pikkulauantaina (keskiviikkona) ihan pitkän kaavan mukkaan, jotenka ei se kait nyt vie mualta merelle, jos yksi lauvantai jiäpi välliin.

Nyt on vissisti lähettävä jottain muutakkii tekemmään, kuin notkuu tässä tietokonneella.....mään sitten vaikka muutaman kerroksen neulommaan niin ompahan enemmän purkamista;).

Hyvvee lauantaista ehtoota ja tietenkii huomista pyhäpäivee teille kaverit!

JK. Tuo kello on kyllä vielä tuolla kirjutuksen päivääksen vierellä, vielä kesäajassa...vae lie lehmänkellon kansa samassa ajassa:)